Kulagimi deldircem ama bi kac sorum var ?

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler kulagimi deldirmek istiyorum.annem dedi travestileremi ozeniyon eger deldirirsen o kulagini kopartirim dedi babam malmisin oglanmisin dedi.yani izin vermediler ne yapabilirim beyler cok istiyorum deldirmeyi acaba simdi deldirsem farkina varirlar mi ?

Eger sizde dalga geccekseniz yorum atmayin

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
evden çıktıktan sonra mıknatıslı küpelerden takabilirsin en başta sonra deldirirsin :D
insanlardan bişeyi yavaş yavaş isteyince yapıyolar :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Anne baba düşüncesi önemli tabi.
Fakat ben bu devirde yok kız mısın yok şöyle misin böyle misin laflarına karşıyım.
İsteyen istediği şeyi takar.O onun cinsiyetini değiştirmez.
Maalesef anne babandaki algı yaygın bir algı.
Ben kulağımı deldirmek istediğimde kimse karışmadı.2 sene küpe taktım.(Sadece 2 yaz)
Daha sonra sıkıldım bir daha takmadım.Delik kapandı.
Hevesini alınca insan bir süre sonra bıkıyor.
[MENTION=312196]edox[/MENTION] 'un dediği gibi bir süre sonra fark edilir.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kültürüne çok uzak bir davranış biçimi lakin mıknatısli tak ama çevren den uzaklastiktan sonra .

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ne biliyim ben deldirmeyi baya istiyom miknatisli taktim cevremdekiler cok olumlu yorumlar yaptilar iyi duruyo diyolardi.annemleri nasil ikna edebilirim bide habersiz deldirsem annem farkedince cok kizarmi ofkeli soyledi laflari cunku

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mıknatısla devam et ne gereği var ilerde olurda bir pişmanlık olursa en azından kar kalır.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Dostum bence deldirme dini olarak ta yeri yok yakışmaz erkeğe

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Anneni üzdüğüne değmez diyorum ben :)
Üzmeyin annelerinizi

kapce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boşver sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
boşver sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa.

Annemide cok seviyorum onu kirmak istemiyom yoksa babami takmiyom zaten direk deldiririm ama anneminde rizasinin olmasi lazim aramiz bozulsun istemem nasil ikna ederim ki

esTFyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Annemide cok seviyorum onu kirmak istemiyom yoksa babami takmiyom zaten direk deldiririm ama anneminde rizasinin olmasi lazim aramiz bozulsun istemem nasil ikna ederim ki

Kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama aynı şeyleri bende yaşadım
aileme ve oturduğum lokasyona çok ters bir durumdu küpe piercing vs hatta ilk kullanan bendim 10 yıl sonra kullananları gördüm :) her neyse Lise 1'de deli gibi kulağımı deldirmek istiyordum önce sol iki ay sonra sonra sağ iki ay sonra sola ikinci 2 ay sonra sağa ikinci derken kaşıma piercing kulak kıkırdağıma piercing yaparak toplamda en son suratımda 6 adet delik ve dolayısıyla takı vardı yaklaşık iki yıl taktım. O gün çok isyerek yaptım kafama koyduğumu yaparım kendimi tutamam bugün ne oldu dersen takmıyorum çok az arada canım istiyor ertesi gün gene geçiyor çok yaklaşınca belli olan 6 adet deligim var :) ama gerçekten yakınlaşmak gerek görmek için eşittir kardeşim insanoğlu doyumsuz sürekli arzular ister sonu yoktur elde edince de sıkılır hayat bundan ibarettir şimdi ister tak işter takma ileride düşüncelerinin degisebilecegini bil yeter belkide ömür boyu kullanıcaksin hayat felsefen olacak oda olabilir demiyorum ki senin ki geçici heves ama ailen Özün neyse neyi görüyorsan etrafında fazla sapma derim. Pişman misin dersen Hayır değilim ama kafaustu kulaklık takınca hala kıkırdak kısmı ara ara acıyor her kulaklığı kullanamıyorum kafama göre önce denemem gerekiyor böyle de bir kalıcı hasara yol açtı :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Vacgectim sacimi boyiycam :D mahalledeki abiler cekti beni 1 saat konustular ayni sizin dediklerinizi dediler vazgectim

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mavi yapcam ben ama biraz garip ama cidden cok cool gozukuyom

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Estagfurullah burda ne guzel konusuyoz karisma olarak algilamam.Ne gibi seyler tam anliyamadim

Önceliğin senin yararın olsun. Tamam belki saçını boyatman veya kulağını delmek istemen senin için normal. Ama zaten büyüyünce bunları istemeyeceksin. Ve boş yere Ailen ile az çok sorunlar yaşayacaksın. İnsanın en güzel hali en doğal olduğu halidir. Saçını boyatsan keşke boyatmasaydım dersin. Kulağını deldirsen ne gerek varmış dersin. Ve boş yere ailemle sorun yaşadım dersin. Ama şimdi gelecekte pişman olmayacağın daha çok yararına olan şeyler yapman mantıklı olur. Bu hevesler Ailen ile sorun yaşamanı gerektirecek ve onları üzmene değecek hevesler değil. Umarım anlamışsındır beni. :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Önceliğin senin yararın olsun. Tamam belki saçını boyatman veya kulağını delmek istemen senin için normal. Ama zaten büyüyünce bunları istemeyeceksin. Ve boş yere Ailen ile az çok sorunlar yaşayacaksın. İnsanın en güzel hali en doğal olduğu halidir. Saçını boyatsan keşke boyatmasaydım dersin. Kulağını deldirsen ne gerek varmış dersin. Ve boş yere ailemle sorun yaşadım dersin. Ama şimdi gelecekte pişman olmayacağın daha çok yararına olan şeyler yapman mantıklı olur. Bu hevesler Ailen ile sorun yaşamanı gerektirecek ve onları üzmene değecek hevesler değil. Umarım anlamışsındır beni. :)

Evet anladim.Zaten annemi baya zorladim pismanim simdi o deldir dese deldirmem boyamama bisey demediler zaten.Bide boya dogal oldugu icin alkollu bi sampuan varmis onla yikayinca cikiyomus sacdan yani kotu olursa cikar bide su bazli oldugu icin 1 ay kaliyo sacta sonra gidiyo

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Evet anladim.Zaten annemi baya zorladim pismanim simdi o deldir dese deldirmem boyamama bisey demediler zaten.Bide boya dogal oldugu icin alkollu bi sampuan varmis onla yikayinca cikiyomus sacdan yani kotu olursa cikar bide su bazli oldugu icin 1 ay kaliyo sacta sonra gidiyo

Pişman olacağın şeyler yapmada :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Eyvallah pisman olursam direk saci alkolle yikarim biseycik kalmaz
Yaşını bilmiyorum ama ergenlik dönemi denebilir(bende 17 yaşaındayım) Bu tarz farklılaşma , dikkat çekme havalı olma durumları olabilir (Yani ben öyle algıladım) bence bunlar yerine fitness'a başlasan spor yapsan bunlara hiç gerek kalmaz.Yanlış anladıysam kusura bakma :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yok dogru anlamissin fark olsun diye bide hosuma gidiyo ama fitnessi birakirsam vucud mahvolur

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yok dogru anlamissin fark olsun diye bide hosuma gidiyo ama fitnessi birakirsam vucud mahvolur
Bence sen yinede fitness'a git bırakınca normal spor falan yaparsın zaten eğer hayatına fitness'ı sokabilirsen düzenli yaparsan hayatının bir parçası olur merak etme

Reaksiyon puanı
16,128
mavi-sac-erkege-yakisir-mi-sorunsali_343454_m.jpg

buna benzemek istiyon?
mavi-sac_61079_m.jpg

birtek ona yakışıyor.