Kucuk Problemler

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar vista kullaniyorum birkac problemimim var;
durum cubugundaki butun sayfalari butun sayfalari asagia indiren ve kuculten simgeleri sildm galiba nasil geri getirebilirim?

Bearshare progrmi ile ne oldugunu anlamadigim bir daosya indirmisim dosyayi silmek istedim silemedim, ismini degisritdim ve sildim acak dosya geri donusum kutusnda kaldi oradan silemedim clenaer ile de olmuyor geri de almadam nasil silebilirim

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
1,sorunun yanıtını söyliyim:

Windows gezgin penceresini aç yani bilgisayarıma çift tıkla,adres çubuğunun olduğu yere:

shell:Quick Launch bunu yazarsan kısa yollar çıkacak oradan sürükleyebilirsin.

2,sorunun yanıtı:masaüstündeyken sağtık>kişiselleştir>masaüstü simgelerini değiştir>geridünüşüm kutusu dolu yazan simyege birkere tıkla>simge değiştir>boş olan çöp kutusunu seç>tamam de>uygula de>sonra tekrar dolu olan çöp kutusunu seç>tamam>uygula>tekrar silmeyi dene.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Windows Vista’nızın masaüstünü göster simgesini yanlışlıkla sildiniz ve geri getiremiyorsunuz. Burada herkes için bir çözüm var. Bunun bir kopyasını zipledim. Buradan indirebilirsiniz. showdesktop.zipBunu Hızlı başlat klasörüne geri koyun, windows gezginini açın ve adres çubuğuna aşağıdaki kodu girin:

Kod:
shell:Quick Launch

masaustunu-goster-simgesini-geri-getirmek-metinbelgesicom-1.png

masaustunu-goster-simgesini-geri-getirmek-metinbelgesicom-2.png

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cok tesekkur ederim arkasaim 2. problemi hallettim. ben olmadi derken 1. problemi kast etmistim