qrs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Ekran boyutu küçük olan bataryası iyi olan telefon arıyorum . Bütçem 2500 tl
Nasıl küçük? 4” gibi çok mu küçük yoksa 5” gibi mi?Ekran boyutu küçük olan bataryası iyi olan telefon arıyorum . Bütçem 2500 tl
4 5 arasıNasıl küçük? 4” gibi çok mu küçük yoksa 5” gibi mi?
Vallaha androidde iyi donanıma sahip küçük ekranlı 5,15”lik mi 6 var.4 5 arası
Aslında aradığım telefon sony xz1 compact ama malesef ülkemizde satışa sunulmadı
iphone se beni üzer mi ? Yada i7 ve i6s mi alsam karar veremedim.
Telefonu kullanımına bağlı. 6s kullanıyorum bataryadan çok brklentin varsa önermem. Oyun oynayacaksan kasmaz donmaz ama şarjı sıkıntı. Sosyal medya kullanımında 1 gün çıkıyo o da aşırı kullanmazsan. 5-6 saat ekrsn süresi işteiphone se beni üzer mi ? Yada i7 ve i6s mi alsam karar veremedim.
Güzel seçim. Şimdi birini elemek kaldıBu gidişle mi6 yada huawei p10 alıcam gibi
Aslında düşünmedim değil önceden blackberry de kullandım ama bi ısınamadım keyone' afiziksel klavyel iistersen eğer :
![]()
BlackBerry KEYone
BlackBerry KEYone detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bu arada sony compactlar için ben de beklemiştim ama hem fiyat bakımından tuzlu olurlar hem de getirmiyolar ...
Öyle fazla mesajlaşan biri değilim o yüzden fiziksel klavye işime yaramaz gibi geliyor.bb kendi işletim sistemi ile devam edebilseydi fiyatı tuzlu olsa bile alırdım... o derece kalite demek bb.