Küçük bir rica...

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydınlar SDN ve misafirler...

Son iki haftadır acaip bir vaka yaşamaktayım. Acaba sadece ben mi yaşıyorum yoksa bu böyle mi bilemediğimden sizlerle paylaşıyorum.

Şimdi iş yerinde XP kullanıyoruz malum, tarayıcı olarakta chromeyi kullanıyorum.

Hotmaili açıyorum maillerime bakıyorum, sonra oturum kapat diyince hop beni msn'ye yönlendiriyor. Daha sonra sekmeyi kapat dediğimde pc kitleniyor...

Şuan bunu evdeki masaüstümde de yaşıyorum. Acaba bu ben ve benim makinalarımla mı alakalı yoksa MS ve Google ile mi alakalı???

Ayrıca google chrome ile hotmaildeki resimleri karşıdan yükle diyince çok fazla bekleme yapıyor. İE'den şak diye indiriyor...

Bu benim için bir evhamda olabilir ama aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa lütfen görüşlerini yazsınlar.

Yazsınlar ki eğer bunda bir kasıt varsa bir daha benim için MS devri kapanmıştır. Bundan böyle MS kullanmam arkadaş:)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Birincisine cevap vereyim ama ikincisi saçma geldi... Hotmailde oturumu kapatınca kullanıcıyı msn e yönlendiren Microsoft onun web tarayıcı veya işletim sistemiyle alakası yok... Msn e yönlendirildiğinde sekmeyi kapatmaya çalışmak yanlış bi davranış sayfa yüklenirken kapatmaya çalışırsan donması normal.. Kapatmaya çalışmak yerine hotmailde oturumu kapattığın anda tarayıcıın ana sayfa düğmesine bas oraya gitmez...
İkincisi ise resimlerin yüklenmesininde tarayıcıyla pek alakası yok yani yüklenmemesi için bi sebep yok...