Ben bi ara kendim kesiyodumsaç kestirmeye para veren varmı cidden(babam berber)
saç kesmek zordur uzama yerini göre kesmek filanBen bi ara kendim kesiyodum
30 TL mi fazlamış burda 25 tlSaç, sakal, yıkama, yakma30tl
30 TL mi fazlamış burda 25 tl
abi ne bilim bi ara başka bir berbere gittim 50 lira istedi yaptığıda eşek tıraşıydı şüpheciyim5 Lira da berberimin ilgi alakası bekletmemesine olsun
15 mi vaay iyimiş15
Ama adı berber.
Hocam 80 liraya ne yapıyor?Arkadaşlar hep merak etmişimdir, kuaföre ne kadar ödüyorsunuz. Bunun için anket ekliyorum.
2012'den beri aynı berber ama. Son 2 yıla kadar 10 veriyordum..15 mi vaay iyimiş
aynı tıraşı yapıyor sadece tıraşın adını değiştiriyor La Tıraş-ı do Berber-i yapıp 80 lirayı cukkalıyorHocam 80 liraya ne yapıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2012'den beri aynı berber ama. Son 2 yıla kadar 10 veriyordum..
1-)Saç kesimi(profesyonel)Hocam 80 liraya ne yapıyor?
Bahsettiğinizi yapan çok kuaför var. Fakat mesleğinin erbabı olup o paraların hakkını verenler de var.aynı tıraşı yapıyor sadece tıraşın adını değiştiriyor La Tıraş-ı do Berber-i yapıp 80 lirayı cukkalıyor
vardır da milyonda 1 kere gelir öyle yiğit berberciler1-)Saç kesimi(profesyonel)
2-)Sakal, bıyık şekil ve düzeltme
3-)Saç yıkama ( hassas olduğum ve en iyi olan kısmı ise saç yıkadıktan sonra her müşteri için sıfır havlu paketinden açılıp sadece sizin için kullanılıyor, başkalarının önceden kullanmış olduğu havluları kullanmıyorsunuz)
4-)Göz altı yani yanak dediğimiz yerde bulunan tüyleri alıyorlar.
5-)Cildinize göre uygulanan peeling.
Bu bahsettiklerimi yaparken kullandığı kozmetik ürünlerin hepsi gerçekten kaliteli ve markalı ürünler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğinizi yapan çok kuaför var. Fakat mesleğinin erbabı olup o paraların hakkını verenler de var.
Nerde o eli öpülesi berberBenim berber güzel bir saç kesimi, saça krem uygulaması, yüze buhar makinesi ile krem uygulaması, 2 kere saçımı yıkaması, hoş sohbeti ve ikramları dahil 20 TL'ye yapıyor![]()
Ellerini kaldır ve dışarı çık ?2 yıldır saç kestirmiyorum. En son 10 lira alıyordu.
SamsunNerde o eli öpülesi berber