Kuaförde fuhuş şifresi Bıyıkları kestirecektim

Bu konuyu okuyanlar

CoNTeCAu

Asistan
Katılım
11 Ekim 2007
Mesajlar
200
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Antalya’daki bir kuaför salonunda fuhuş yapıldığını belirleyen polis, müşterilerin işyeri sahibi Mustafa Yabır’ı telefonla aradığında şifre olarak "Bıyıklarımı kestireceğim" dediğini belirledi. Yapılan operasyonda işyeri sahibi Yabır, 2 kadın ve 3 müşteri yakalandı.

ANTALYA’nın en işlek yerlerinden İsmet Paşa Caddesi’ndeki kadın ve erkek kuaför salonunda, para karşılığı kadınların erkeklere pazarlandığı ihbarını alan polis harekete geçti. Müşteri gibi gittiği kuaför salonunun girişinde güvenlik kamerası olduğunu fark eden polis, uzun süre işyeri ve sahibi Mustafa Yabır’ı (53) takibe aldı. Ahlak Büro Amirliği ekipleri, önceki akşam saatlerinde kuaför salonuna baskın düzenledi. Baskında Mustafa Yabır’ın yanı sıra, 30 yaşındaki Dilek A. ve 34 yaşındaki Rus Anna Z. ile bu kadınlarla para karşılığında ilişkiye girmek için bekleyen 3 kişi gözaltına alındı.

Kuaför salonunda müşterilerle para karşılığı ilişkiye girdiklerini itiraf eden Anna Z, "Salondaki özel odalarda birlikte oluyorduk. Genelde müşteriler fantezi yapmaya geliyordu" dedi.

Polisin araştırmasında müşterilerin gelmeden önce telefonla Mustafa Yabır’ı aradığı ve şifre olarak, "Bıyıklarımı kestireceğim" dedikten sonra kuaför salonuna alındıkları ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen Yabır tutuklandı, diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Rus Anna Z. de ülkesine gönderilmek üzere polise teslim edildi.

Kaynak
 

keyloger

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2008
Mesajlar
13,268
Reaksiyon puanı
233
Puanları
63
süpermiş yaa :D şifre kopardı beni :D
 
Üst