Kromangon Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s.kay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Her akşam koştuğum atletizm pistinde kumaş pantolon ve böğrü açık gömlek giyip tek omuzları düşük yürüyüş yapan ve üstüne bir de o yürüyüş ve koşu pistinde sigara yakan krocanlar ...

Hayır!! ciğerler açılsın diye koşuyorum bir an sigara dumanı geldi ''ul_n ciğerlerim içtiğim nikotini temizliyor zahar'' diye düşünürken :( Büyük hayal kırıklığı

Ayrıca çocuğu okuldayken oyuncak evin çatısından düşmesin diye hamle yapan arkadaşımın yüzüğü çocuğun yüzünde iki santim çiziğe neden olduğu için Tekel bayi sahibi babanın tehditleri karakola gitmesi ve olayın üstünden bir ay geçtikten sonra bankada gördüğü arkadaşıma saldırması(sinir bozucu bir kromangon olayı)

Aklıma geldikçe yazacağım ''kromangon günlüğü''

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Tek taş yüzükler tehlikeli.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Evet haklısın.Hâlâ çıkarmadı yüzüğü.Herhangi bir saldırıda işe yarar diyor arkadaş(tehditlerden sonra) :)

Ama saldırı gerçekleşti işe yaramadı.Ayrıca bahsi geçen tekelciyle konuşmak için gittim tekel bayisine giderken aklımdan ''yeni bir tekel savaşı '' olacak diye geçti valla.

Ancak Adam tükkanı başkasına emanet etmişti:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bahsi geçen arkadaş eğer okul öncesi öğretmeni ise bence yüzüğü ders saatleri içinde takmamalı. Hatanın neresinden dönülürse kardır.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İdareci kendisi.Pek nadir sınıflara girer.Bir girdi pir girdi.Öyle bi veliye denk geldi ki düşman başına vermesin Allah:)

Ama yine de çıkarması iyi olur.Kendi de zarar görebilir.Askerde yüzüğü araca takılıp parmağı kopanları da duyduk.