Kriz varsa 7 milyon kişi Bergen'i nasıl izledi?

Reaksiyon puanı
114
İktidar dostu olan Cem Küçük Haber Türk'de katıldığı programda "Ekonomi iyi. Çünkü 7 milyon kişi Bergen filmini izledi…" açıklamasını yaptı. Kısacası artık sinemaya gidebiliyorsak, maddi durumumuz iyiymiş anlamına geliyormuş. Böyle kültürel etkinlikleri hakketmiyoruz galiba...

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Buna göre biletle birlikte mısır alanlar multimilyoner.

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,029
Nedense çok mantıklı geldi lan. Yarım saattir yazacak bir şey bulamadım. Helal olsun Cem Küçük, artık hayatıma farklı bir bakış açısı daha kattım!

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İktidar dostu olan Cem Küçük Haber Türk'de katıldığı programda "Ekonomi iyi. Çünkü 7 milyon kişi Bergen filmini izledi…" açıklamasını yaptı. Kısacası artık sinemaya gidebiliyorsak, maddi durumumuz iyiymiş anlamına geliyormuş. Böyle kültürel etkinlikleri hakketmiyoruz galiba...
Geriye kalan 75 milyon kişi niye izleyemedi? Sabah kim erken kalkarsa: "Ben ekonomisttim."

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Olayın Videosu altta. ( Hocam bir konu açarken Lütfen artık bir video link resim flan bir şey koy böyle çok yavan kalıyor konular. )

Ülkede sıkıntı var kabul ediyorum diyor ama muhalefetin herkes aç millet ekmek bulamıyor lafına eleştiri getirirken biraz abartmış bence de. Oradan CHP eski Milletvekili millet sinemaya gidemiyor lafı üstüne madem öyle 7 Milyon kişi nasıl Bergen filmine gitmiş diyor ama kriz ile filme gitmenin pek alakası yok. TUİK'in ÜFE- TÜFE aylık enflasyon oranlarını tartışırlarken konu saçma sapan yerlere gitmiş...

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Kardeşim fakir adam 10 günlük maaşını verip gidip bir tane film seyredemez mi filmi onlara reva mı görüyorsunuz siz insanlar ne olsun istiyorsunuz

Reaksiyon puanı
114
Olayın Videosu altta. ( Hocam bir konu açarken Lütfen artık bir video link resim flan bir şey koy böyle çok yavan kalıyor konular. )

Ülkede sıkıntı var kabul ediyorum diyor ama muhalefetin herkes aç millet ekmek bulamıyor lafına eleştiri getirirken biraz abartmış bence de. Oradan CHP eski Milletvekili millet sinemaya gidemiyor lafı üstüne madem öyle 7 Milyon kişi nasıl Bergen filmine gitmiş diyor ama kriz ile filme gitmenin pek alakası yok. TUİK'in ÜFE- TÜFE aylık enflasyon oranlarını tartışırlarken konu saçma sapan yerlere gitmiş...

Doğrudur hocam bundan sonra öyle yaparım :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
O zaman geri kalan insanlar (77.680.273) için kriz var demektir ve acilen aksiyon alınmalıdır.

Ulan bir insan grubunun bir dediğinin bir dediğini tutmama olasılığının rekorunu kırıyor bunlar ya