Kredi Karti Ekstresi

Cutegirl333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar babamin kredi kartindan paket falan yaptım vodafone ve turkcellden gorubur mu bunlar numaram yani ekstrede yardimci olur musunuz korkuyorum

Reaksiyon puanı
1,766
Bildiğim kadarıyla ne aldığın gözükmez ama nereden ne kadarlık alışveriş yaptığın gözüküyor
Yani orada TurkCell den x tutarında alışveriş yapıldı yazar ama hangi paketi aldığın yazmaz (eğer sorgulatırsa ögrenebilir)

Cutegirl333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bildiğim kadarıyla ne aldığın gözükmez ama nereden ne kadarlık alışveriş yaptığın gözüküyor
Yani orada TurkCell den x tutarında alışveriş yapıldı yazar ama hangi paketi aldığın yazmaz (eğer sorgulatırsa ögrenebilir)
Teşekkür ederim numara gorunmez kesin degil mi sorgulatmaz onu belki itiraf ederim zaten de sadece alisveris yapilan yer ve tutar gorunuyor degil mi

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Kimi işlemlerde gözükebiliyor. Mesela benim turkcell hattım otomatik ödemeye bağlı. Kart ekstresinde numaram da gözüküyor. Babanızın parasını babanızdan gizli harcamayın, böyle sıkıntılar yaşamayın :)

Cutegirl333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kimi işlemlerde gözükebiliyor. Mesela benim turkcell hattım otomatik ödemeye bağlı. Kart ekstresinde numaram da gözüküyor. Babanızın parasını babanızdan gizli harcamayın, böyle sıkıntılar yaşamayın :)
Teşekkür ederim otomatik odeme degil ama yinede gorunmez inşallah