Kpss kurs tavsiyesi

ArizonaDream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba. Ben onumuzdeki sinav donemi icin lisansa hazirlik yapmak istiyorum. Bu nedenle de bir kursa gitmeyi dusunuyorum, daha iyi imkan ve belirli bir duzen icin.

Istanbul Eyup'te ikamet ediyorum. Bana onerebileceginiz bir kurs var mi? Ben gittim memnun kaldim, ya da arkadasim memnun kaldi, ya da bu su kurs genel olarak iyidir diyebileceginiz?

Simdiden cok tesekkur ederim, yardim ve gorusleriniz cok degerlidir.
Iyi forumlar...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar merhaba. Ben onumuzdeki sinav donemi icin lisansa hazirlik yapmak istiyorum. Bu nedenle de bir kursa gitmeyi dusunuyorum, daha iyi imkan ve belirli bir duzen icin.

Istanbul Eyup'te ikamet ediyorum. Bana onerebileceginiz bir kurs var mi? Ben gittim memnun kaldim, ya da arkadasim memnun kaldi, ya da bu su kurs genel olarak iyidir diyebileceginiz?

Simdiden cok tesekkur ederim, yardim ve gorusleriniz cok degerlidir.
Iyi forumlar...
hocam youtube'dan bakabilirsiniz çok bir şey kalmadı kurs'a değmez açıkcası...

ArizonaDream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam youtube'dan bakabilirsiniz çok bir şey kalmadı kurs'a değmez açıkcası...
Hocam felsefe grubu mezunuyum, malum atamalarımız çok değil bizim, youtube üzerinden 90 yapabileceğimi hiç sanmıyorum, bir de kursu düzen ve sıkıştığımda sorabileceğim birileri olması için istiyorum. :)

ArizonaDream

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
youtube'dan bakabilirsiniz çok bir şey kalmadı kurs'a değmez açıkcası...
Hocam 2017 lisans kpss için soruyorum kursu, felsefe grubu mezunuyum, malum atamalarımız çok değil bizim, youtube üzerinden 90 yapabileceğimi hiç sanmıyorum, bir de kursu düzen ve sıkıştığımda sorabileceğim birileri olması için istiyorum. :)

ESME53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2018 kpss için istanbul kadıköy de önerebileceğiniz bir dershane var mı?