Kpss A sınavına mühendisler girebilirmi ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar
Özel sektörde çalışmak istememem ve çalışma şartlarının ağırlığı sebebiyle devlet kadrosunda çalışmak istiyorum.Bugüne kadar KPSS ile hiç ilgilenmedim.bu sene ki sınava kayıt oldum ama öğretmenler için yazıyor fakat bana mühendislerde girebiliyor dendi.bende sadece genel yetenek sınavına gireceğim buralardan devlette hangi kadrolara girebilirim aydınlatırsanız çok sevinirim.:flowers: bu arada elektrik elektronik mühendisiyim

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hıc bır muhendıslık kurumuna gıremezsın... ama polıslık, askerıye yada ozel yerler.. ornek vermek gerekırse beledıyelere sozlesmelı gırecek olursanız...sadece oyle yerlere gırebılırsın

snowfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki devlette hangi kadrolara girebilirim yada girebilme şansım nedir ??

müfettiş yardımcılığı gibi alanlar var. kpss a ilanlarına bakarsan denetçi olarak bir çok kuruma girebiliyoruz. üstelik çok düşük puanlara. memurlar netteki ilanları incele aranan özellklerde mühendisleride göreceksin.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
müfettiş yardımcılığı gibi alanlar var. kpss a ilanlarına bakarsan denetçi olarak bir çok kuruma girebiliyoruz. üstelik çok düşük puanlara. memurlar netteki ilanları incele aranan özellklerde mühendisleride göreceksin.
tamam çok teşşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hayırlısı olur inş :)