Kosmonova - Take Me Away

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
YouTube - DJ Kosmonova - Take Me Away

şöyleki; ben sana yanıt verdim 5 adet mesaj yazdım cevap yaz kısmına mesajlarımı yazıp gönderdim hatta müzikleri dinleyesin diye özel uploadımın linkini verdim,benim gayet 90lar unutulmasın,sdn arama motorunda 90lar dans müzikleri yükseklerde olsun insanlar bu müzikleri dinlesin,doğru müziği görsünler istedim
indirme değilde total recorder kullanarak bu müzikleri aralıksız kaydedebilirsin sınırsız 90 lar arşivi elde edebilirsin
sırf 90lar arşivi yapıp benim foruma ekleyecektim ama sdn ye ekleidim sdn ziyaretçisi çok oldğundan benim foruma ben ağırlık vermedim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kardeş biri seni durdursun. 12 saattir konu açıyorsun....

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kardeş sakıncası varsa konu açmayabilir ,90 lar dans müziği arşivini eklemeyi bırakabilirim,bilmiyorum sakıncası varsa elbette bırakabilirim konu açmayı

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
aslında yok. özelden mesajda attım sana ama görmedin sanırım. Açtığın konular kaybolup gidecek, her gün bir ikişer tane açda ilgimiz kaybolmasın. Ne dersin?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
anladım haklısın ben dans müzikleri arşivini sdn'ye aktarmak istedim,benim kategorim 90 lar dans müzikleri ve bu müzikler dinlenmesi bilinmesi gereken müzikler diye düşündüğüm için sdn de bir araya toplayım dedim kendim içinde iyi olacaktı daha sonra buradan takip edecektim dans arşivimi ,hakkaten kolay değil bu müizkler 90 lar hit dans müzikleri sdn 'ye aktarma bir kenara bunları bulup bir arada toplamakda çok yorucu ,ama bu müziklerden başlka müzikler beni etkilemiyor,müzik konusu böyle ,diğer teknik konularda da dediğin gibi aralıklı mesaj yazarım,müzik de de mi ara vererek yapayım

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Aslında bende severim dans müziklerini. merak etmiyorda değilim. ama şuan buradan youtube'a erişim olmadığı için dinleyemiyorum. Ayrıca bunların indirilebileceği yasal :D bir yer varsa link verde bizde de bulunsun. youtube kalitesiz oluyor.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
anladım ,kardeş o zaman şöyle yapalım ben sana bir site önreiyorum CİTİMİK direct radyodan nonstop 90 lar dans müzikleri arşivini dinleyebileceksin,nonstop 24 saat 90s dance music CİTİMİK da radyo otomatik çalmaya başlar

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende 90 lardaki parçaları severim ama paylaştığın şarkıların hepsini dinlediğime rağmen 4-4 'lük bir parçaya daha rastlamadım.
Kötü demiyorum ama bana sıradan geldi.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
üstad sırayla veriyodum videoları,www.citimik.com'dan tüm dans müziklerini nonstop dinleyebilirsin bende içlerinde çok klas müzzikler var,90 lar dans müziklerinin kötüsü yokki hiç hiç kötü müzik yapılmadıki o dönemde eğer hepsini dinlediysen ve o yılları yaşadıysan bilmen lazım bunları

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
sen baya beya seviyorsun bu işi. umarım dans edecek biride vardır yanında. böyle kuru kuru gitmez değil mi? :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
beni görsen bu kişimi bu dans müziklerini dinliyor dersin,sırt ağrılarından kıvranan bir sancım var yani sağlık durumu kötü ben bu müziklerle ayakta kalıyorum gerçeği bu,bana enerji veriyor ,zihnimi dağıtıyor

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim, bir tane en beğendiklerinden bir tane paylaşabilir misin?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tabi YouTube - Bingo Boys - No Communication

biri bu ben daha çok crying slow techno ve dance müziklerini seviyorum

diğeri ;

http://www.youtube.com/watch?v=5PfTkL3ePhs

slow techno severim
daha birçok var şu an aklımda değil

bu şarkıyı hala hergün en az 10 kez dinlerim büyük anıları var 90lardan kalma,birde klipteki bir kişi hep dikkatimi çekmiştir

klibin sonunda ilk dans başlarken kaplan desenli elbiseli biri dans ediyor o tanıdığım birini hatırlatıyor kliptekiler şimdi 35 -45 yaşları arasındalar bende onlarla birlikte yaşladım hayat akıyor :(

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
:) no communucation güzeldir diğerinin hatıraları büyük bende ondan üstünde bu kadar duruyorum,bilirsin 90 lı yılları bilgisayar yok kaset var 95lerin müziği zaten bu hatıralar büyük kardeş :)
tek tük elime geçen kliplerden biriydi bu