Köşesiz yazı..Harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Köşesiz yazı

Hava güzel.

Çinekop bol.

Piyasa şahane.
Dünya bize hayran.
Şak şak şak...
Apo mareşal olsun.
Yargıtay kapatılsın.
Danıştay ulemaya danışsın.
Gazeteler haftada 1 gün çıksın.
Milletvekillerine zam yapılsın.
Hepsine uçak alınsın.
Yaşasın, Surinam’a vize kalktı.
Keriz Feneri’ne bağış yapın.
Ali Dibo fahri profesör olsun.
YÖK Başkanı ordinaryüs yapılsın.
Delikanlı adam aşı olmaz.
Milli takımı AKP MYK seçsin.
6 çocuk doğurun.
AB’den aşşaa Kasımpaşa.
Kevin Kostnır bakan olsun.
Madonna Habur’da konser versin.
Davos’a cami yapılsın.
TRT düşeş açılsın.
Evet efendim, sepet efendim.
CHP kapatılsın.
Baykal vatandaşlıktan atılsın.
Bahçeli sürgüne gönderilsin.
Kamer Genç milleti kandırıyor...
(Aslında 70 yaşında.)
İzmir ilçe yapılsın.
Seçim 2032’ye ertelensin.
Kandil’den gelenler Dolmabahçe’de ağırlansın, pastadan Obama çıksın, komutanlar Mahmur’a yerleştirilsin, ayağını sallayan gaziler bıraksın artık bu ayakları, Anıtkabir TOKİ’ye devredilsin... Boğaz’a enine değil, boyuna, komple köprü yapılsın. Kıbrıs’a boru döşensin.
*

Köşe yazarları köşeli olmasın.
Yuvarlak olsun.

*

(Haftada bir gün yazmamız tavsiye edildi, ben Perşembe’yi tercih ettiğim
için sıram denk geldi, bugün yazdım... Tahminim, bu yazıdan sonra benim kontenjan haftada ikiye çıkarılır.)

Kaynak

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ağzına sağlık pardon kalemine, acaba kim böyle hayaller kuruyor merak ettim.
Yoksa yazar kendi kendine fitneyi mi uyandıracak :D

Köşe yazarları köşeli olmasın.
Yuvarlak olsun.
En çok da burayı tuttum:D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Omurgasızın birinden köşesiz bir yazı. Bunlar da vatansever oldu ya bitmişsiz biz resmen

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Güzel yazmıs, espirili ve sivri dilli olmak denir buna...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Omurgasızın birinden köşesiz bir yazı. Bunlar da vatansever oldu ya bitmişsiz biz resmen

bence yazıyı mükemmel yazmış. Usta Yılmaz Özdil gibi medyada kaç tane yazar var.Kalemi bence çok güçlü. Sen istediğin kadar hakaret et..Mükemmel bir yazar

Ağzına sağlık pardon kalemine, acaba kim böyle hayaller kuruyor merak ettim.
Yoksa yazar kendi kendine fitneyi mi uyandıracak :D

En çok da burayı tuttum:D

Eee tayyibin köşe yazarları daha az yazsın bilge sözüne en güzel böyle karşılık verilir. Aslında onun daha az yazmasını istediği muhalif yazarlar. Yoksa şakşakçılarla arası gayet iyi onun

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
buda güzel bi yazı

Dün Cem Uzan'ın emrinde Aydın Doğan'a küfreden Yılmaz Özdil, bugün Aydın Doğan'ın emrinde başkalarına küfrediyor...
İzmir bahsine hiç girmeseniz iyi edersiniz...
Hürriyet Gazetesi ne bir “sit-com” ne bir “cohabition” ...
Ne olduğunu söyleyip mahkemeyle, tazminatla başımı belaya sokmayayım.
Farklı orijinlerden gelen ve farklı şeyler söylermiş gibi gözüküp özünde aynı şeyi söyleyenler kulübü. Bunu yapabildikleri için bir değerleri var ve bu yaptıklarının ömrü bitince de hiçbir değerleri kalmayacak. Değer dediysem de , etik, ahlak, erdem falan anlamayın lütfen...
Yeni vak'a şu.
Dün Cem Uzan'ın emrinde Aydın Doğan'a küfreden Yılmaz Özdil, bugün Aydın Doğan'ın emrinde başkalarına küfrediyor... Yakın geçmişte şu an emrinde olduğu adama o zamanki gazetesinden “İzmir'in utancısın sen. Senin patronun hırsız. Sen de ihale takipçisisin “ diyor Yılmaz Özdil ...
Yine yakın geçmişte “Cem Uzan'ın tetikçiliğini yapmak Gazetecilik değildir. Manşetleriniz mide bulandırıcı” diyor Ertuğrul Özkök bu adama ...
Şimdi ise birbirilerine övgüler düzüyorlar ... Bir anda “İzmir kardeşliği” muhabbetine giriveriyorlar ...
Ahmet Türk'ün evinin adresini tüm detaylarıyla verip, alenen hedef gösteren, açıkça kitleleri bu politikacıya karşı kin ve düşmanlığa tahrik eden, suç işleyen bu kişiye şimdi övgüler düzüyor Özkök.
Hrant Dink ve Ahmet Kaya olaylarından yeterince ders almadınız mı Ertuğrul Bey?
Hedef göstermek, insanları suça teşvik etmek bu değilse nedir?

Kudret Köseoğlu - Star

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
buda güzel bi yazı

Dün Cem Uzan'ın emrinde Aydın Doğan'a küfreden Yılmaz Özdil, bugün Aydın Doğan'ın emrinde başkalarına küfrediyor...
İzmir bahsine hiç girmeseniz iyi edersiniz...
Hürriyet Gazetesi ne bir “sit-com” ne bir “cohabition” ...
Ne olduğunu söyleyip mahkemeyle, tazminatla başımı belaya sokmayayım.
Farklı orijinlerden gelen ve farklı şeyler söylermiş gibi gözüküp özünde aynı şeyi söyleyenler kulübü. Bunu yapabildikleri için bir değerleri var ve bu yaptıklarının ömrü bitince de hiçbir değerleri kalmayacak. Değer dediysem de , etik, ahlak, erdem falan anlamayın lütfen...
Yeni vak'a şu.
Dün Cem Uzan'ın emrinde Aydın Doğan'a küfreden Yılmaz Özdil, bugün Aydın Doğan'ın emrinde başkalarına küfrediyor... Yakın geçmişte şu an emrinde olduğu adama o zamanki gazetesinden “İzmir'in utancısın sen. Senin patronun hırsız. Sen de ihale takipçisisin “ diyor Yılmaz Özdil ...
Yine yakın geçmişte “Cem Uzan'ın tetikçiliğini yapmak Gazetecilik değildir. Manşetleriniz mide bulandırıcı” diyor Ertuğrul Özkök bu adama ...
Şimdi ise birbirilerine övgüler düzüyorlar ... Bir anda “İzmir kardeşliği” muhabbetine giriveriyorlar ...
Ahmet Türk'ün evinin adresini tüm detaylarıyla verip, alenen hedef gösteren, açıkça kitleleri bu politikacıya karşı kin ve düşmanlığa tahrik eden, suç işleyen bu kişiye şimdi övgüler düzüyor Özkök.
Hrant Dink ve Ahmet Kaya olaylarından yeterince ders almadınız mı Ertuğrul Bey?
Hedef göstermek, insanları suça teşvik etmek bu değilse nedir?

Kudret Köseoğlu - Star

Yaa kardeşim boşuna mı omurgasız dedik :D:D

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ehh size göre omurgalılar hüseyin üzmez, nazlı ılıcak gibi yazarlar olunca iyiyi anlayamazsınız..Biri sapık, diğeri gittiği yeri kapatan geçmişte oğlu milleti dolandıran bir yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...