Koruyucu Jelatin Çıkarmak...

MassacRe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s4 kullanıcısıyım. Ekran koruyucu jelatin taktırdım bir telefoncuya.Ekranın ortasında
Çok fena çızıkler gorunuyor, Mat mı şeffafmı felan soramadım bilmiyordum ozaman... neyse varmı dedım jelatın var dedı taktı şuan dedıgım gibi çizikten çok kotu goruntuler var ekranda.... sizden yardım ıstıyorum bu bantı söksemmı bantsız mı kullansam veya önerdiginiz koruyucu bant varsa önerirsenız veya varsa tevsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler

iyi forumlar

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şeffaf daha kaygan daha iyi bir kullanım sunar.
link buna bi bak.

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ekran koruyucu takmana gerek yok bile zaten çizilmez ekranın merak etme koruyucular sadece göstermelik. eskidendi o ekran çizilmeleri sen anahtarı alıp ekrana daldırmadığın sürece bi sorun olmaz.

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mat alabilirsin.Onlar çizikleri pek göstermez.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ekran koruyucu takmana gerek yok bile zaten çizilmez ekranın merak etme koruyucular sadece göstermelik. eskidendi o ekran çizilmeleri sen anahtarı alıp ekrana daldırmadığın sürece bi sorun olmaz.

Ne cizilmemesi gecen bi baktim s3 minime cizik cizik olmus o kadar guzel baktim

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hocam bırak takma jelatin. Dünya para bayılıyoruz telefonlara ekranları yerine 5 kuruşluk jelatinlere dokunuyoruz. Bırak çizilsin,tadını çıkarta çıkarta kullanın şu telefonları.

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kirilmaz cam diye gecen mikalar tavsiyem. Piyasa fiyati 20 tl ve ekranda korucuyu var yok anlamiyorsunuz sadece mm lik bir kalinligi oluyor o kadar.