Korogashi Puzzle Katamari Damacy, Güzel Katamari Ve Boku No Katamari Damacy Oyunlarını Nereden Bulabilirim?

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
1 Mart 2020
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Yaş
24
Merhaba Benim Güzel Dostlarım, Size Katamari Damacy'nin Spin-Off Serisi Hakkında Konuşmak İstiyorum.
Katamari Damacy'nin Bütün Spin-Off'larını Oynadım. Birkaç Tanesi Hariç.
Katamari Damacy Neden Bu Kadar Canımın Suyunu Çıkarmaya Başladı, Neden Nefret Etmeye Başladım, Neden Bıktım Gibi Soruların Yanıtlarını Vereceğim.
Öncelikle, Katamari Damacy'i Yeni Oynamıyorum Ya Da Bir Kaset/Bölüm Değil, Oynayışım Süreklilik Gösteriyor.
Sürekli Güncellenen Kasetleri, Bu Yaratıkların Beslenmesi, Hareket Edişleri Epey İlgimi Çekmiyor Değildi. Ucuz Kawaii Şirinlik Modası İşte Böyle Olur.
Bu Oyunu 2008-2009 Gibi Senelerde Keşfettim. Tabi O Zamanlar Oyna Oyna Bitmeyen Katamari Damacy Spin-Off Oyunları O Zaman Çıkmıştı, Spin-Off Oyunları Birkaç Kuruş Ve Bildiğimiz Ana Oyunları Katamari'yi Seviyoruz Ve Katamari Damacy Beş Para Anca Ediyordu. Tabi Canımın Suyu Bundan Çıkmadı, Sizin İçin Açıklamaya Devam Edeceğim.
Tabi Şimdi Ortaokuldayım Ve Liseye Geçeceğim Ve İlkokulda Arkadaşım Katamari Oynadığımı Görünce Gözleri Fal Taşı Gibi Açılmıştı, Kafamın Etini Yemişti. Ne Yapsam Ne Etsem İçime Küçük, Şirin, Birazcık Göbekli, Minik Elleri Ve Ayakları Olan, Ayçekirdeği Gözleriyle Bakan, Kırmızı Parlak Ağızlı, Sarı Burunlu, Pembiş Yanaklı Ve Çekiç Kafalı Mıncıklanası Bir Yaratığın İçime Girdiğini Hissediyor Ve Bundan Bir Türlü Kurtulamıyordum.
Favori Spin-Off Oyunlarım Katamari Amoré, I Love Katamari, Katamari Damashii Mobiaru (塊魂モバイル), Amazing Katamari Damacy [şu an oynuyorum]; Bunlar Benim Oynayıp Favorilerim Haline Getirdiğim Spin-Off'lar Yoksa Daha Önce Oynadığım Birçok Çeşit Çeşit Spin-Off Var.
Elimde 3 Tane Eksik Spin-Off Oyunu Var, Bunlar; Korogashi Puzzle Katamari Damacy, Beautiful Katamari Ve Boku No Katamari Damacy. Bunları Nereden Bulurum?
Spin-Off'lardan Sonra 8-Bit Katamari Damacy-Kun Serisine Geçtikten Sonra Direk Ana Oyunlara Atlayacak Ve Bütün Katamarileri Bitireceğim.
Zaten Katamari Damacy REROLL Oyununu Oynamak Hiç İstemiyorum. Şişman Katamarilerle Oyun Agası Olmam Ben. Bunlar Koşmuyor Bildiğin Karın Yağlarından Sürünüyor.
Halihazırda Oynamış Bulunduğum 1 Adet Ana Oyun Var Katamari Damacy Online, Detaylarına Hiç Girmeyeceğim.
Bu 3 Adet Spin-Off Oyununu Nereden Bulurum Dostlarım?
8Bit Ve Ana Oyunlardan Sonra Katamariyi Bitireceğim.
Artık "Türkiye Genelinde Katamari Damacy'de Yıldızı Parlayan Oyuncu" Kelimesinden Kurtulmak İstiyorum.
Katamari Damacy'nin Tamamını Bitirmiş Bir İngiliz Arkadaşım Var, Bana Diyorlar Ki "Aslında Bunu Senin Yapman Gerekirdi." Aynen Budur. Bu Sıkıntı Değil; Ama Yine De Canımın Suyunu Çıkarmaya Yeter.
Şu An Ortaokulu Bitirecek Ve Liseye Geçeceğim, Bu Yüzden Katamari Oynamaya Upuzun Bir Ara Verdim. Çünkü Bol Bol Ders Çalışmalıyım.
Umarım Demek İstediğimi Anladınız Ve Bana Bu 3 Tane Spin-Off Oyununun DVD, CD Ya Da Oyun Kasedini Nereden Bulabileceğimi Gösterin Lütfen.
Altıma Steam Ve Playstation Uygulamasının Sunduğu Üyeliklerden Bahsetmeyin Çünkü Ben Sürekli CD DVD Ya Da Kaset Olarak Aldıklarımı Oyun Konsoluna Sokarak Çalıştırıyorum. E-Pin Teslim Almakla Hayatımda Hiç Uğraşmadım, Zaten Hiç Uğraşmam Da.
Umarım Bir Arkadaşımız Bakabilir.
 

Son mesajlar

Üst