Korkuttuğumuz Kızlar.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Geçen Sene Dershanede Akşam Etüde Kaldık 3-4 Arkadaş. Koridor Kapkaranlık Sadece 2 Sınıfın Işığı Yanıyordu. Bi Bizim Bide Bi Kız Sınıfın. Bende O Gün Oyuncak Tahtadan Yılan Aldım. Milleti Korkutmak İçin. Planı Kurdum. Sinsice Kızların Odasına Doğru Yaklaşıp Yılanı Kapının Altından Koyduk ve Saklandık. Tam 2 Dakika Sonra Kızlar Bağrış Çığrış Kaçtı. Müdüre Şikayet Etmişler :D. Tabi Yakalayan Olmadı. Yılanı Aldığımız Gibi Kaçtık . :P

Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkürler :)

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kız sınıfı ayrı mıydı öyle dersane mi var yoksa şaka mı yapıyorsun

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Güzelmiş. :D

Ben sarı - yeşil burgulu bir araba çekme halatı ile birini korkutmuştum :D Arkasından dolandırdım halatı omzuna yavaşça bıraktım. Sağ tarafa baksana bir dedim :D Elinde çocuk vardı çocuğu bir attı kapıya doğru koştu kapıyı açamadı kapıya girdi :D :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İşte şimdi yakayı ele verdin :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
kız sınıfı ayrı mıydı öyle dersane mi var yoksa şaka mı yapıyorsun

Biz Meslek Sınıfı Olduğu İçin Ayrımcılık Yapıyorlardı. Bizi İnsan Yerine Koyan Yoktu. Bizde O Yüzden Yaptık Zaten O Şakayı.

Güzelmiş. :D

Ben sarı - yeşil burgulu bir araba çekme halatı ile birini korkutmuştum :D Arkasından dolandırdım halatı omzuna yavaşça bıraktım. Sağ tarafa baksana bir dedim :D Elinde çocuk vardı çocuğu bir attı kapıya doğru koştu kapıyı açamadı kapıya girdi :D :D

Wuu. O Da İyimiş :) Bizde Nisan 1 ' de Şaka Bombalar Vardı. Poşetlerde. Basıp Atıyordun. Belli Bir Saniye Sonra Şişip Patlıyor. Ufak Ses Çıkartıyor :) Onlardan Paket Paket Alıp En İşlek Caddede Yapmıştık Bi Keresinde :) Cadde Ay Uy Sesleriyle İnliyordu :D

İşte şimdi yakayı ele verdin :D

Kim ? :)

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maalesefki var hatta katları bile ayrı mesela 2. 3. 4. katlara erkekler giremiyor 5. 6. kata da kızlar giremiyor. azcık etrafınıza bakın.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Şehrin ortasında beton binanın bilmem kaçıncı katında gerçek bir yılan olmicanı biliyordur o kızlar ama şakayı yapanlar egolarını tatmin etsin, hemde korkalımda atraksiyon olsun diye korkmuş numarası yapmıştır. :D
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION] bize daha orjinal şakalarla gelll :D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hep diyorum kamera işte bugünler için icat edildi ama o düşünce nerdee :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bende bi keresinde ablamı korkutacağıma üst komşunun hanımını korkutmuştum :D ablamın mutfağa doğru geldiğini gördüm, kapının arkasına saklandım, o sırada üst komşunun hanımı bizdeydi, ablam yan odaya geçmiş ve şansa bak ki komşu kadın mutfağa geldi o an. bööööööö diye bi bağırdım. kadında 50-60 yaşlarında, kalp krizinden gidecek diye korkudan ölüyordum :D

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;4jjFQrCCEHY]http://www.youtube.com/watch?v=4jjFQrCCEHY[/video]
şakanın sonu :)