Korku Bayramı

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hava kasvetli ve puslu... Pencerenin zemini üzerinde süzülen yağmur damlaları, imgeler dünyanızda korkutucu suratlara dönüşüyor. İşin özü, tam korku oyunu oynama sırası!

Hemen hemen her yaştan izleyiciyi ekrana kilitleyen korku filmlerinin bıraktığı etkiyi ve hatta bazen daha fazlasını, sanal dünyada video oyunları yaratıyor. Undying, Call of Cthulhu ve F.E.A.R. gibi isimlerin karşısında, korkmadan oyun bitiren pek olmamıştır. Hele ki, perdelerinizi çekip, ışıkları da kapatarak oynuyorsanız, bazı anlar ensenizdeki tüylerin ürpermesi içten bile değil.

Şimdilerde korku oyunları yeniden revaçta. Zira 31 Ekim'de Amerika'da kutlanan Cadılar Bayramı (Halloween), aynı bölgedeki yapımcıları da harekete geçiriyor. Dolayısıyla korku oyunları, genellikle yılın bu döneminde satışa çıkıyor. Gamesabyss.com sitesi Cadılar Bayramı süresince oynamak için yakın tarihte satışa sunulmuş en korkunç 5 oyunu listeledi. İşte korkmak isteyenlerin derdine derman olacak yapımlar:

:: En çok korktuğunuz video oyunu hangisiydi?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119

Evde kimse yokken ışıklar kapalı ve yüksek seste oynayıp bitirmiştim hep korkup hem oynuyodum :D 4 - 5 sene önce tabi müthiş bi oyundu

Edit : Okadar korkmuşumki oyunun ismini yazmayı unutmuşum :D

DOOM 3

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bir de kurban bayramı versiyonunu yapacağız bunun, en güzel adam kestiğiniz oyunlar :P

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
DOOM 3 oyununda çok korkmuştum. Gecenin bir vakti karanlık bir yolda ilerlerken birden bire 4 yanımı çığlıklarla canavarlar basmıştı. Hoperlörün açık olmasının etkisiyle korkudan mouse falan elimden atmıştım :D

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Evde kimse yokken ışıklar kapalı ve yüksek seste oynayıp bitirmiştim hep korkup hem oynuyodum :D 4 - 5 önce tabi müthiş bi oyundu

4-5 Dakika mı ? saat mi? ne kadar zaman önce ? birde oyunun ismi neydi ?

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ah Undying ah
EA nın p*ç ettiği oyun
Herşeyden önce Clive Barker a ayıp etti devamını yapamadığı için.
Hala tadı damağımda.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
4-5 Dakika mı ? saat mi? ne kadar zaman önce ? birde oyunun ismi neydi ?
Hala etkisindeyim heralde tarihi ve oyunun adını unutmuşum :D

Editledim mesajı :)

Oyunu birçok kişiye vermiştim hiç biri bitiremedi çoğu virüs daha bulaşırken(bulunduğumuz odadaki monitörden görünüyodu ruhlar uçan kurukafalar vs.) korkup kapatıp direk silmiş oyunu :D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
DOOM 3 :D Bende bende :D 4. Mesaja bak :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
öle korkarak oynadıgım bi oyun olmadı ama doom 3 deneyecegim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Doom 3te bende oynamıştım 5.bölümdeydim oto kayıt yoktu sanırım 1 saattir 5.bölümdeyim birşey oldu oyun kapandı elektrikler gitmişti sanırım az sonra tekrar açtım oyunu baktım kaydetmemiş bölümün en başından başlatıyor sinirlendim sildim oyunu da kurulum dosyalarınıda.Ama gerçekten titreye titreye oynuyordum.

He birde undyingten sonra Clive Barker imzalı Jericho var bence araştırın süper bir korku oyunu oynadığım en iyi oyunlardan biridir Jericho.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kendi bayramımızdan daha çok kutlar oldum şu Cadılar Bayramını World of Warcraft sayesinde :D

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu DooM u gece 3 de evde yanlız ve camlar açıkken deneyin .Gerçi 3 sene oldu ama genede iyidir oyun.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İndiriyorum l.n. Doom 3 geliyorum :D Ya da sen geliyorsun :D

Benim bu güne kadar en çok korktuğum oyun "killingfloor" bu arada :)

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
İndiriyorum l.n. Doom 3 geliyorum :D Ya da sen geliyorsun :D

Benim bu güne kadar en çok korktuğum oyun "killingfloor" bu arada :)

Keyif alacacağın bir oyun.Gece oyna karanlıkta .Ayrıca şifreleri bulmadan silah kasalarını acmazsın onları atlama.

RadikaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha hiç korku oyunu oynamadım Doom 3 deniycem ama:D

Birde Dead Space yi deniycem..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Valla ben o kadar oyun oynadım DOOM3 kadar korkunç olanını görmedim.Hele birde en zor modunda oynuyorum.Önüme çıkan kapıları açmamak için kendimi zor tutuyordum.Biliyordum ordan bir yaratık çıkacağını.Alışmıştım nerden ne çıkacağını :D

Zaten gece oldunmu hayatta oynanmaz o oyun.Ne biçim oyun ya :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Blood :scared::scared::scared:

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben bitirdim DOOM 3 ü gece gündüz oynadım :clap: verdiğim sigara aralarında arkamdan biri yaklaşıyormuş gibi oluyordu... Bunun yanında Resident Evil 4 ü de gece oynamanız tavsiye olunur.(Çok korkunç değil ama kült olduğundan değeri var:thumbup1:)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dead space gerçekten çok korkutucu bir oyun. Oynamanızı tavsiye ederim. Şu ana kadar oynadığım en korkutucu oyun :)
2 side yolda :)