Kopenhag 1-0 Galatasaray - Video, Maçın Özeti, Golü | Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Son zamanlarda bir takıma bu kadar sinirlendiğimi hiç hatırlamıyorum. Ne olduğu belirsiz saçma sapan takımdan daha 6. dakikada bir gol yiyorsun ve full defans yapıp geriye kalan 84 dakika öylece bakıyorsun.

Bizimkiler bu maça sanki hazırlık maçına çıkmış gibiydiler. Atsak ne olur atmasak ne olur düşüncesinde. Tamam iyi günde kötü günde yanında olmak lazım ama ayıp kardeşim be. Hele o son 25 dakikayı da göz önüne alırsak vallahi çıkmasınlar bu gruptan. Çünkü haketmiyorlar. Böyle bir futbol anlayışı ile böyle kazmalıklarla bir cacık olmaz.

Topu aldığı zaman bir kişi yardırıpta gidemiyor, kontraatak şansı yakaladığımız zamanda topu ileriye sürüp bir noktada basıyor üstüne adam bekliyor. Sonra defans yerleşiyor ki gol at atabilirsen.

Özellikle Bruma' ya dikkat ettim. Adam ilk çıktığı 2-3 maçta sürekli kanatlardan çalıma gidiyordu etkili oluyordu ama Mancini geldikten sonra başka direktif mi verdi nolduysa adam ayağına gelen pası başka bir yere atmaktan başka bir şey yapmaz oldu.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Laubalilik had safhada. Hep bunu söylüyorum ama her şey gün gibi ortada. İlk yarının sonlarına doğru Melo en kritik yerde yukarıdan gelen topa topuğu ile öylesine müdahale ediyor. Ben olsam böyle bir maçta öyle bir hata yapmam. Allahtan rakip takımın yetenekleri sınırlı. Biraz dikkatli ve becerikli bir takım bizi gol manyağı yapar. Bakınız Galasaray-Real Madrid maçı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Canın Sağolsun GALATASARAYIM merak etmeyin pazar günü bize bir hediye verir sevindirir bu takım sıkmayın canınızı renkdaşlarım nasıl olsa hersene şampiyonlar ligine gidiyoruz bu sene olmasa sene kaldığı yerden devam ederiz.

Mancini kınıyorum R.madridle ilgili söyledği real yeniliriz kopenhag da 1 puanda yeter demesi Bu takım kimleri yendi mancini kimleri devirdi sen Galatasarayı ne sanıyorsun şimdi teslim bayrağı cekiyorsun biz zoru seveniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaptığı hata ilk macda olduğu kadroyla başlamaması sadece sniejderin ve musleranın yerine adam koyacaktı

kaleye eray sneijdeirn yerine Engin ve Emre oynayacaktı aydınla riera ile başlaması yanlıi tercih

eray
ebue+chedjo+semi+dany

selcuk+melo

bruma emre burak

drogba

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Uefa facebook sayfasına hangi takımın kapak fotoğrafını koymuş bu sefer?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İçinize bayağı oturmuş desene. :P

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
O da nerden çıktı? Önyargı çok kötü bir şey. Allah'ım sen bizi önyargıdan koru.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Amin amin. :)

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kazanabileceğimiz bir maçı malesef kazanamadık :(..#