- Reaksiyon puanı
- 260
Hayvan sever dostlarımızı üzecek bir haber okudum. Köpeklere sarılmak onları maalesef olumsuz yönde etkiliyormuş. Bilimsel olarak test edilen bu bilgiyi öğrenince ben de çok şaşırdım. Köpekler, kendilerine sarılınca kendilerini, stres altında ve endişeli hissediyorlarmış. O nedenle sarılmayı bırakmanızı öneriyor haberin diğer detaylarını aşağıya bırakıyorum.
The Independent'ta yer alan habere göre, köpeklere sarılmak onları rahatlatmıyor tam tersine geriyor.
Bir yetişkin ya da çocuğun sarıldığı yüzlerce köpeğin fotoğrafını incelediğini söyleyen British Columbia Üniversitesi'nden Profesör Stanley Coren, "Köpeklerin yüzde 80'inden fazlası sarılma anında kendini stres altında ve kaygılı hissediyor" dedi.
The Independent'ta yer alan habere göre, köpeklere sarılmak onları rahatlatmıyor tam tersine geriyor.
Bir yetişkin ya da çocuğun sarıldığı yüzlerce köpeğin fotoğrafını incelediğini söyleyen British Columbia Üniversitesi'nden Profesör Stanley Coren, "Köpeklerin yüzde 80'inden fazlası sarılma anında kendini stres altında ve kaygılı hissediyor" dedi.