Köpeğim birşey yemiyor kusma ve emin olmadığım ishal var

ismimyok0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
son 2-3 gündür iştah kaybı vardı fark etmiştim ama hareketliliğinde hiçbir sorun olmayınca takmadım, dün sabah yine gayet normaldi ancak öğleden sonra 3-4 gibi halsizlik başladı sonra da zorunda olmadıkça yattığı yerden kallmıyordu, normalde üşümeyen köpek üşümeye başladı güneşten kalkmıyor falan. bugün öğle sıralarında kustuğunu ve gezindiği yerlerde ishal dışkı gördüm. Bir veterinere anlatınca eczaneden Bactrim al sabah akşam 5cc içir dedi ben de ilk seferi az önce yaptım buraya da sorayım dedim. Teşekkürler

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Veterinere anlattınız mı yoksa gösterdiniz mi, durum biraz sıkıntılı duruyor. Köpek kaç yaşında?
İyi olmasını diliyorum.

ismimyok0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Veterinere anlattınız mı yoksa gösterdiniz mi, durum biraz sıkıntılı duruyor. Köpek kaç yaşında?
İyi olmasını diliyorum.
Evet veterinere anlattım bactrim içirmemi söyledi yapıyorum bende onu, ama buraya da sorayım dedim

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Evet veterinere anlattım bactrim içirmemi söyledi yapıyorum bende onu, ama buraya da sorayım dedim
Anlatmak yetmez, köpeği de götürmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kötü belirtiler bunlar, ciddi bir sorun olabilir. Fazla zaman kaybetmeyin, umarım iyi olur.

ismimyok0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Anlatmak yetmez, köpeği de götürmenizi şiddetle tavsiye ederim. Kötü belirtiler bunlar, ciddi bir sorun olabilir. Fazla zaman kaybetmeyin, umarım iyi olur.
Bugün biraz daha iyi, tavsiye ettiği ilaç işe yarıyor, teşekkürler

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024

emaarist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle köpekler yediklerinden dolayı ishal olurlar yada kusma geçirirler. Çiğ et ve kemik, soğan sarımsak, portakal mandalina greyfurt limon çikolata çiğ süt bunlar alışık olmayan köpeklerde ishal ve mide bulantısı yapar. Dostumuzu iyi takip edin. Köpek maması dışında başka birşey vermeyin. Bir kaç güne düzelecektir. yani ben burdan okudum yinede sizde bakın derim.