Köpeği yakarak eziyet eden şahıs!

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Merhaba arkadaşlar. Azıcık vicdanınız varsa bu videoyu görmezden gelmezsiniz.. bir şeyler yapmamız lazım.. her yerdee paylaşalım şu kişiyi bulalım...

Video;

Böyle bir insana karşı azıcık çok azıcık vicdanınız varsa sessiz kalmayın diğerleri gibi.. Tüm grupların isimlerini bilmiyorum ama bu konular da tüm yardımlasan kisilere selam olsun! Hadi herkes paylaşsin şunu hep paylaşalım lütfen duyuralim..
--- Gönderi Güncellendi ---
Video link bozuk galiba.. Güncelleme :

Bu forum yapar! ! !
Yanlış görmediniz canlı canlı yakıyor! !!! Sizin yıllardır beslediginiz köpeğinize kedinize böyle yapsa ne düşünurdunuz ne veya ne yapmak isterseniz.. işte onu bu köpek için yapalım.. videoyu isteyenler çok olursa atabilirim konuya.. ama resimden bulabilirsiniz facebook profilini zaten.
Ben elimden geleni yapiyorum sizde yapın kardeşlerim.. küçük büyük demeyelim her yerde paylaşalım..Emin olun bu insan en ağır cezayı almalı!

Screenshot_2017-12-20-09-30-56.png
Screenshot_2017-12-20-09-29-42.png
Screenshot_2017-12-20-09-31-02.png

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sözde %95 müslüman ülkesi olan Türkiye'mizde nedense bu tür durumlara göz yumuluyor:mad: Dinde, kitapta hayvanlara zulm edin yazıyor sanırım:rolleyes:o_OYazık gerçekten yazık böylelerine insan demeye dilim varmıyor:mad: Neyseki Türkiye Cumhuriyeti Laik bir ülkedir umarım gereken en kısa zamanda yapılır.:confused:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çince bir konuşma geçmiyor mu orada? Ben mi yanlış duyuyorum?

Oezld

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Sözde %95 müslüman ülkesi olan Türkiye'mizde nedense bu tür durumlara göz yumuluyor:mad: Dinde, kitapta hayvanlara zulm edin yazıyor sanırım:rolleyes:o_OYazık gerçekten yazık böylelerine insan demeye dilim varmıyor:mad: Neyseki Türkiye Cumhuriyeti Laik bir ülkedir umarım gereken en kısa zamanda yapılır.:confused:
Çok haklısın Fragger. Ne desek az.:mad::mad:

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Yazık gerçekten yazık. Savunmasız bi canlıya bunu yapan değil insan hiç bi sıfat bulamıyorum böyle bi insana.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Konuyu büyütüp başka forumlar'da paylaşsak bir şey kabetmezsiniz..

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Hayvancağıza çok acıdım içim parçalandı lakin ikide bir laiklikten dem vuruyorsun sana söyleyeyim bu ülkede müslüman insanlara laiklik adı altında zulüm yapıldı bilmem haberin var mı haberin yoksa ikide bir müslümanlara çatma,genelleme buna hakkın yok. Müslümanlar her haltı yapar biz laikler meleğiz algısı mı bu yaptığın anlamak güç.

Yani şu konuda bile " LAİKLİK" ten bahsedip müslüman insanlara çatman abesle iştigal değildir de nedir?

Ben sana şu farkı söyleyeyim hayvanlara da , suriyelilere de senin gibilerin 50 türlüsüne de merhametlidir bu ülkede ki müslümanlar. Allah senin gibilerin eline düşürmesin.

Son düzenleme:

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Beddua edeceğinize bir şey yapın!

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

burasının Türkiye'de bir yer olduğunu hiç sanmıyorum. Konuşmalar Türkçe değil.

Saygılarımla

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
galiba yine suçlu kimilerince müslümanlar olmuş :D önyargı bu olsa gerek!

şöyle birşey daha demek istiyorum, öncelikle videonun kaynağı paylaşanlar tarafından bilinmelidir, rastgele kimse suçlanmamalıdır. zira uzak doğuda köpek eti yemek gayet normal bir olgudur. bu videonun uzak doğuda olup olmadığı kesinlik kazanmadan, sanılara göre hareket etmek doğru değil.
herkes paylaştığından sorumludur, hayvan haklarını savunacam derken suçsuz günahsız, habersiz bir topluluğu kast ederek insan haklarına saygısızlık etmeyelim.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
İroniyi anlamadığınız için teşekkür ederim :)

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
galiba yine suçlu kimilerince müslümanlar olmuş :D önyargı bu olsa gerek!

şöyle birşey daha demek istiyorum, öncelikle videonun kaynağı paylaşanlar tarafından bilinmelidir, rastgele kimse suçlanmamalıdır. zira uzak doğuda köpek eti yemek gayet normal bir olgudur. bu videonun uzak doğuda olup olmadığı kesinlik kazanmadan, sanılara göre hareket etmek doğru değil.
herkes paylaştığından sorumludur, hayvan haklarını savunacam derken suçsuz günahsız, habersiz bir topluluğu kast ederek insan haklarına saygısızlık etmeyelim.
Köpek eti yemek doğal diye köpeği oynayarak diri diri yakmasimi lazım

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Köpek eti yemek doğal diye köpeği oynayarak diri diri yakmasimi lazım
eee, daha başka ne bekliyordunuz ki...!

ülkemizde de tavukları bir çeşit yakma olan şoklama yöntemiyle öldüren ve sonra soframıza sunan şirketler var, buna ne diyeceksiniz. sırf bu yüzden tavuk ürünlerinden uzak duruyorum.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
eee, daha başka ne bekliyordunuz ki...!

ülkemizde de tavukları bir çeşit yakma olan şoklama yöntemiyle öldüren ve sonra soframıza sunan şirketler var, buna ne diyeceksiniz. sırf bu yüzden tavuk ürünlerinden uzak duruyorum.
o zaman göz yumalım yakalım hayvanlara zarar verelim ben köpeğin ölümünden bahsediyorum hiç bir canlıya bunu bir insan yapamaz . O şirketlere o izni veren devlete kızıcaksın o zaman . İnsanoğlu kadar tehlikelisi yok doğaya zarar veren bizleriz canlılara zarar veren gene bizleriz ...

call your mama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu olay çin de köpek eti yiyen bir pisliğin videosu aslında kaynağına bakmadan sosyal medyaya atılan bu videolar insanları gereksiz geriyor.Keşke oralara da uzansa elimiz ama daha kendi ülkemizdeki canlara sahip çıkmayı beceremiyoruz.Bu gün okudum Kediye işkence eden bir şahıs vardı .Terhis olmuş ve bu günde bir Polis memuruna saldırmış ve tutuklanmış Öfke kontrolü yok bazı kişilerde bu insanlar tedavi edilmeli

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Başka ülke de olsa bile vicdan rahat etmiyor en azından kendi adıma söylüyorum.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Söyleyecek hic bişey bulamıyorum. Bu vahşeti anlatabilecek bi kelime yok. Şu anda o insanlıktan çıkan kişiyi bana verseler linç ederdim. Bu insansa biz neyiz. Eğer buna insan deniyosa ben insan olduğum için utanırım.:(