Konuştuğumuzu türkçe yazıya döken cep. tlf.

kilicaslan3873

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kolay gelsin
daha öncede böyle bi başlık açmıştım fakat silinmiş tekrar yazmak zorunda kaldım

işitme engelliyim karşımdaki kişiyle çok zor iletişim kuruyorum.
.internetten konuştuğumuzu türkçe yazıya döken cep telefonu ve dikte cihazı çıktığını duydum.samsung galaxy modellerinde böyle bişi var dediler. internet bağlantısı şart oluyomu ayrıca android marketten herhangi bi prğ indirmeye gerk varmı

acaba hangi modeli fiyat olarak uygun diğer markalarda olabilir turkcell t10 larda da böyle bişi var dediler benim için marka önemli diil önemli olan konuşulanları yazıya dökmesi ACİLL..

isacivak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy gio kullanıcısıyım. Bahsettiğin özellik telefonun kendisi ile birlikte geliyor. Ekstra bir program kurmana gerek yok. Ancak internet bağlantısı şart. Gürültüsüz bir ortamda iyi bir diksiyon ile konuşmaları türkçe yazıya çevirebiliyor. Telefonu alalı 1 hafta oldu. Yaklaşık 480 liraya hepsiburada.com dan aldım.

kilicaslan3873

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:clap:kardeş bu bahsettiğin tlf karşıdan gelen konuşmayı da yazıya döküyormu,yoksasadece mesajları mı okuyarak yazdırabiliyosun kusura bakma bu benim için çok önemli:clap:

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk defa duydum böyle bir özelliğin olması gerçekten güzel

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hmm. bu özellik gerçekten çok iyiymiş. işitme engelli arkadaşlarımız için büyük bir kolaylık. ama bence iyi niyet güdülerek yapılmış bir uygulamaysa smartphone fiyatı biraz daha uygun olmalı.

isacivak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim sadece yazı yazarken konuştuklarımızı yazıya döküyor. Arama sırasında konuştuklarımızı çeviremiyor malesef :(