tesisatcıhssaaa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 61
Arkadaşlar bir konu hakkında size danışmak istedim. Bir kızla tanıştım. Tanışma şeklimiz ciddi anlamda filmlerde olabilecek bir şekilde oldu. Kız hem yaşadığım semtte oturuyor hem ailesi tanıdık. Kader diyebileceğimiz bir şekilde tanıştık ama. Asıl konu şu 3 hafta telefonda mesajlaştık. Ama artık konu açmaktan ordan oraya atlamaktan anam ağladı. Ben konu açıp konuşmaya çalıştıkça uzamıyor konu. Baktım olacak değil 2. kez yüz yüze gelelim dedim. Oturduk 2 2.5 saat sohbet ettik çoğunluğunu ben ettim. Sonra eve döndük mesajda bak dedim gördük birbirimizi konuştuk felan devam edelim mi? buda sohbetin çok güzel birbirimizi tanımak için zamana ihtiyacımız var ben seni daha çok tanımak isterim dedi. Devam et felan yahu film kitap hayattan yemekten ev işlerinden ne ararsanız konu açıyorum. Ama kız sağolsun bir şekilde uzatmadan bitiyor. Kendime dedim senle konuşmak istemiyor ne uğraşcam yazmamaya başladım. Bu seferde kendisi birşey mi oldu neden yazmıyorsun iyi misin morelin mi bozuk diye mesaj atmaya başlıyor. Konuştuğum insan eczanede çalışmış daha çok evde duran bir kız aslında ciddi anlamda konuşmak istemiyor ben zorluyorum gibi bir histeyim. Gün içinde ne yapıyorsun ne ediyorsun iyi felan bunları sorar hep. Şimdi direk boynuma atlasın demiyorum belki çekingen sohbet edemiyor gibi düşünüyorum. Ama daha önce görüştüğüm insanlarla karşılaştırınca yani öyle kaldım ilk defa denk geldi böyle birşey. Birde eğer olursa ciddi düşünüyorum arkadaşlar saçma yorum yapmayın.