Konuşmadan Duramayan Gençlere

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Avea, Paso Tarifesi ile 15-25 yaş arasındaki abonelerine 10 dakikası 1 kontöre konuşma avantajı sunuyor.

Avea'nın, 15-25 yaş arasındaki yeni ve mevcut faturasız aboneleri için geliştirdiği Paso tarifesi kapsamında Avealı gençler; artık 50 kontör yüklediklerinde bile, aralarında indirimli konuşabilecekler. Avealılar, Paso tarifesi kapsamında, tek seferde 50-99 arası kontör yüklemelerinde 7 gün boyunca, 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde ise 30 gün boyunca diğer tüm Paso Tarifesi aboneleriyle 10 dakikası 1 kontöre konuşma fırsatına sahip oluyor.

aveapaso1246270279.jpg

PASO tarifesindeki gençler ayrıca, 39 kontör karşılığında Avea içi 5000 ya da her yöne 500 SMS paketine sahip olabiliyorlar.

Paso Tarifesi'ne kayıt işlemi oldukça basit. Yeni aboneler, Avea Bayilerinden kayıt olabilirken, mevcut Avea aboneleri Avea Bayilerinden, Avea Müşteri Hizmeleri'nden (444 1 500) veya avea.com.tr Online İşlemler'den Paso Tarifesi'ne geçiş yapabilirler. Paso tarifesine geçen abonelerin 10 dakikası 1 kontör avantajından faydalanabilmeleri için T.C. kimlik numaralarını 1525'e kısa mesajla göndermeleri ya da www.avea.com.tr üzerinden kayıt yaptırmaları ve belirtilen kontör yüklemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

omegama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şaka mı bu, mobil öğrencileri ararken dakikası 3 kontörden konuşturan bir tarifenin gençliği düşündüğünü nasıl söyleriz:)

Paso Tarifesi'ne geçiş ücreti, Mobil Öğrenci tarifesindeki aboneler için 50 kontör, diğer tüm faturasız tarifelerdeki aboneler için 100 kontör... Bunu da eklemek gerek...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tarifeye Geçmek İsteyenler Okusun

Yeni aboneler, Paso Tarifesi'ne Avea Bayilerinden kayıt olabilirler. Paso Tarifesi'ne kayıt ücreti 50 kontördür. Kayıt ücreti T.C. Kimlik Numaralarından 15-25 yaş arasında oldukları tespit edilen abonelerin ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinden düşülür.
Mevcut Avea aboneleri, Paso Tarifesi'ne Avea Bayilerinden, Avea Müşteri Hizmeleri'nden veya avea.com.tr Online İşlemler'den geçiş yapabilirler. Paso Tarifesi'nin indirimli konuşma avantajından faydalanmak için geçiş ve kayıt ücretlerini ödemiş olmaları gerekmektedir.
- Paso Tarifesi'ne geçiş ücreti, Mobil Öğrenci tarifesindeki aboneler için 50 kontör, diğer tüm faturasız tarifelerdeki aboneler için 100 kontör, faturalı hat sahibi aboneler için ise KDV ve ÖİV dahil 17,5 TL'dir. Paso Tarifesi'ne geçiş ücretleri, faturasız hat sahibi abonelerden mevcut tarifelerinde iken, faturalı hat sahibi abonelerden abonenin son faturasına yansıtılarak tahsil edilmektedir.
- Paso Tarifesi'ne kayıt ücreti, tüm aboneler için 50 kontördür. Mobil Öğrenci Tarifesi'nden Paso Tarifesi'ne yapılan geçişlerde, Mobil Öğrenci Tarifesi'nin 50 kontör kayıt ücretini halihazırda ödemiş olan abonelerden Paso Tarifesi'nin kayıt ücreti tahsil edilmeyecektir. Mobil Öğrenci Tarifesi'ndeyken kayıt ücreti ödemeyen abonelerden, Mobil Öğrenci Tarifesi'nin kayıt ücreti olan 50 kontör, abonelerin Paso Tarifesi'ndeyken yaptıkları ilk 100 kontör yüklemesinden düşülecektir. Paso Tarifesi kayıt ücreti, Paso Tarifesi'ne geçiş yapan diğer faturasız ve tüm faturalı tarifelerden aboneler arasından T.C. Kimlik Numaralarından 15-25 yaş arasında oldukları tespit edilen abonelerin ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinden düşülür.

Avea'yı bırakmayı düşünüyorum artık. Saçmalamaya başladılar iyice.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vodafone'a geç, anı yaşa... :P

:D

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bende şuan turkcell ve vodafone var , bugünlerde avealı hatları aramak için bidenede avea almayı düşünyorum .. bu tarifeyemi geçsek alınca !!

omegama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@jonjon, arayacağınız avealı'ların tarifesine göre değişir bu durum. çoğunluk hangi tarifeyi kullanıyosa avea'nın o tarifesine geçin. bu tarifede diğer avealı2ları aramanın dakikası küfür gibi ama gerçek, tam 3 kontör:laugh: 10 dakikası 1 kontör sadece aynı tarifede olanlara geçerli.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
bende şuan turkcell ve vodafone var , bugünlerde avealı hatları aramak için bidenede avea almayı düşünyorum .. bu tarifeyemi geçsek alınca !!
Avealı yakınlarını araştır istersen. Mobil öğrenci en uygunu gibi görünüyor.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea sınırsız kamu hattım var o yüzden rahatım kontör derdim yok ama gençler ve öğrenciler için hesaplıdır elbet deneyin derim :)