Bazı bölümler mod onaylı deneyime takılır mesaj sayısı yüksek ve site kurallara uygunsa onaylanır yoksa silinir onay verilmez iseHangi konu?
Reklam yaptığın için silinmiş.
Peki ya her açılan konu size bildirim olarak geliyor mu? moderatör panelinde bazı konular problemli vs çıkabiliyorda eğer yoksa böyle bir şeyin olmasıda iyi olur. Sürekli konu aramaktan daha iyidir.Bazı bölümler mod onaylı deneyime takılır mesaj sayısı yüksek ve site kurallara uygunsa onaylanır yoksa silinir onay verilmez ise
Yok her konu için değil bazı bölümler için yada bazi üyeler için denetim kontrolü sağlanıyor herkes için değil bu da tabikiPeki ya her açılan konu size bildirim olarak geliyor mu moderatör panelinde bazı konular problemli vs çıkabiliyorda eğer yoksa böyle bir şeyin olmasıda iyi olur. Sürekli konu aramaktan daha iyidir.
Kendinde dediğin gibi reklammış forumu reklam amaçlı kullanmak yasaktır. Kurallarda açıkça yazıyor.Ben website tanıtımı yapmak için konu açtım ama ilk defa bu forumda bu durumla karşılaşıyorum. Kredi/Finans haberi sağlayan web sitemin reklamıydı. Şimdi ben forumda birkaç konuya yazmam veya farklı konular mı açmam gerekiyor. Bu tür tanıtım yapabilmem için acaba?
Bir kaç konudan fazlası lazım işin doğrusu site tanıtım bölümü ve forumun genel bölümü forum müdavimleri yani forumumuz ile kısa süreli değil daimi olarak beraber bulunduğumuz arkadaşlar rahatca site tanıtımı yapabiliyorBen website tanıtımı yapmak için konu açtım ama ilk defa bu forumda bu durumla karşılaşıyorum. Kredi/Finans haberi sağlayan web sitemin reklamıydı. Şimdi ben forumda birkaç konuya yazmam veya farklı konular mı açmam gerekiyor. Bu tür tanıtım yapabilmem için acaba?
Anlayışınız için teşekkürler dileğimiz sizinde forumumuzun daimi üyesi olup diğer üyelere yardım etmenizdir.Anlıyorum bizde kurallara uyup ileri zamanlarda tekrar paylaşım yaparım. Teşekkür ederim bilgi için konuyu silebilirsiniz.