Konularımın silinmesi hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asliaral

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Merhaba

2 tanesı, 2.el altında olmak üzere 3 konu açtım. Birincisinde, onay bekliyor yazıyordu. Bu, bir süre sonra, son açtığımsa açaraçmaz silindi. Üstelik hiçbir bildirim de almadım.

İlan açmak için uzun süre harcamışken, nasıl bu şekilde konular pat diye silinebiliyor?

Konularımın aktifleştirilmesini rica ederim veya üyeliğimin ve bilgilerimin ve bugün açtığım diğer konuyla beraber tamamen silinmesini talep ediyorum.

Acil bilgilendirmeniz ricasıyla..

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Merhaba

2 tanesı, 2.el altında olmak üzere 3 konu açtım. Birincisinde, onay bekliyor yazıyordu. Bu, bir süre sonra, son açtığımsa açaraçmaz silindi. Üstelik hiçbir bildirim de almadım.

İlan açmak için uzun süre harcamışken, nasıl bu şekilde konular pat diye silinebiliyor?

Konularımın aktifleştirilmesini rica ederim veya üyeliğimin ve bilgilerimin ve bugün açtığım diğer konuyla beraber tamamen silinmesini talep ediyorum.

Acil bilgilendirmeniz ricasıyla..
O senin suçun dur burda seni tanıyan yok sana gıcıklığına olmaz bir kuralı ihlal etmissindir

asliaral

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Kuralları okudum zaten. Orada diyor ki,geçici olarak onaylama yapılmamaktadır ve bu yüzden 100 mesaj limiti konulmuştur..
Beni ise mailimi doğrulayarak üye yaptınız.
Ve zaman ve emek kaybı yaşatıyorsunuz, üstelik kenbdi kurallarınıza bağlı kalmayarak

Ben bu forumda daha fazla kalmak istemiyorum.

Açtığım tüm konuların ve üyelik isim vs herşeyin tamamen silinmesini talep ediyorum acil olarak.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Kuralları okudum zaten. Orada diyor ki,geçici olarak onaylama yapılmamaktadır ve bu yüzden 100 mesaj limiti konulmuştur..
Beni ise mailimi doğrulayarak üye yaptınız.
Ve zaman ve emek kaybı yaşatıyorsunuz, üstelik kenbdi kurallarınıza bağlı kalmayarak

Ben bu forumda daha fazla kalmak istemiyorum.

Açtığım tüm konuların ve üyelik isim vs herşeyin tamamen silinmesini talep ediyorum acil olarak.
Silinmez belki sen birine özelden terör propaganda sı yaptın sonra fark edilecek filan ve seni burda zorla tutan yok

asliaral

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
O senin suçun dur burda seni tanıyan yok sana gıcıklığına olmaz bir kuralı ihlal etmissindir
Bu ne böyle.. Bir kişi ne derse haklıdır kültürü??? Ayrıca senli benli ne zaman olduk? Gıcıklık vs kullandığınız uslup bir yana, suçlama vs tarzı bir yana. Gereksiz kişi ve cevaplar araya girmesin lğtfen

asliaral

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
Silinmez belki sen birine özelden terör propaganda sı yaptın sonra fark edilecek filan ve seni burda zorla tutan yok

Saygısız ve uslup bilmez insanların mesajlarıyla muhatap olmayacağımı da bildirirm. Okumuyorum da bundan sonra..
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteğiniz kısa bir süre sonra yerine getirilecektir!
İyi günler dileriz.

Çok tesekkur ederım anlayısınız ıcın.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,538
Kural bu:
  • 10-) Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır.
İnsanlar 6 kelimelik kuralda bile açık aramaya çalışıyor ya ilginç gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...