- Reaksiyon puanı
- 704
konuda bekliyorlar 1 saat öyle bekliyorum hala cevap yok neler oluyor
Katılıyorum.Hemen cevap mı gelmesi gerekiyor?
Demek ki cevabı olan biri yok normal bir durum. Ve ya sorunuzu düzgün yazmamış olabilirsiniz.konuda bekliyorlar 1 saat öyle bekliyorum hala cevap yok neler oluyor
ya çok ciddi bir durum ise?Hemen cevap mı gelmesi gerekiyor?
diyelim bilgisayarı ölmek üzere,virüsler ele geçirdi.@The Medic, çok ciddi durum derken? Ne olabilir ki? Yaralı veya kaza geçirmiş olacak değil ya.
Öyle olsaydı 112'yi ararlardı. Burası 112 veya hastane forumu değil ya.
bir tek dosya indirmeyle bulaşmıyor virüsler.Ya hekırın teki hacklediyse?@The Medic, o zaman oradan buradan, bilmeden bir şeyler indirmeyecek. Bu kadar basit. Sonra tabii ki virüs de girer, bilgisayar da bozulur.
Bir de maalesef forum çok kalabalık sayılmaz. Yani görmemeleri normal ve cevabını da bilemeyebilirler de.
hekırın teki hacklediyse biz ne yapabiliriz zaten ?bir tek dosya indirmeyle bulaşmıyor virüsler.Ya hekırın teki hacklediyse?
orda siz haklısınız hocam.Konu başlıklarının açıklayıcı ve içeriğin açıklayıcı olmasını zaten bunun için istiyoruz. "Bi bakar mısınız? , "Acil bakın" , "Bilgisayarım patladı" vb. bir sürü konu açılıyor bunları gördüğüm zaman bakasım bile gelmiyor.
Eğer sorunu net olarak konu başlığına ve içeriğe yazan olursa zaten cevabını hemen alır.