Kurumsal Site Linki varmı?KDE deniyeceğim artık. Onda Wayland var hiç olmaz ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün Wayland ile LoL oynadım, yemin ederim Windows 10'dan çok çok iyidi. Bir ara sen de dene. Linux geliştirmiş kendini bayağı.
Ubuntu.Kurumsal Site Linki varmı?
Abi ubuntu'yu biliyordum da Wayland nedir peki yazmışsın? Anlamı ney 😂Ubuntu.
Download Ubuntu Desktop | Download | Ubuntu
Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things.ubuntu.com
Meraklandırdın bi bakayım resimlerine.Görüntü sunucusu.
Ubuntu Gnome masaüstü ortamı ile Wayland görütü sunucusnu kullanıyor.
Eskidem X11 kullanıyordu. Şimdi Wayland kullanıyor.
Aynı kalmış. Beni mi kandırıyon? 😂Bak bak görsel olarak değişen bir şey yok arkada çalışan algoritma, yöntem, işleyiş farklı o kadar. Oyunlarda aşırı performanslı bir şey.
Windows oyunu açmak için emulatör kullanırsam performansı düşer mi?Görüntü aynı saten. Görsel değişmiyor ki. Alta ki işleyiş değişiyor. Mesela oyunlarda süper performans veriyor. LoL'deki performansı Windows 10'u geçti benim PC'de.
Resimdeki kızın ismi ne? sen onu bana söyle 😍Hacı bir kere Wine aracı, DirectX Api'yi, Vulkan Api olarak taklit ediyor bu çok ilginç olmakla birlikte çok performanslı bir şey oluyor.
Örneğin LoL'de çok yüksek FPS alıyorum ve input lag yok bende.
Bir de Wine ile oynuyorsun. Wine'ın açılımı "Wine Is Not Emulator" demek.
Bu bir uyumluluk aracı. Emulator değil.
Internette çoğu karşılaştırma X11 sunuculu. Wayland olan dağıtımlarla karşılaştırma yapılmalı. Benim deneyimlerime göre performanslı. Oh oh mis. Ateş ediyor, çatur çutur.
Senin Rusçan iyidir bak hele;
Savaş anında Windows'un FPS yerle bir oluyor.