macOS(hackintosh) guzel ama bilgisayarla uyumlu degil.O değil de her seferinde sistem değişiyor. ? Sonuncuyu Windows da at. ??
Nasıl yani uyumlu değil düzgün yapılınca gerçek mac gibi oluyor. ?macOS(hackintosh) guzel ama bilgisayarla uyumlu degil.
Anladım. Özel opencore yamaları ile genede iyidir. Dortania rehberine göz atın.Ryzen 3 3200G ve Vega8 ile uyumlu degil ki
Ee nasıl para kazanıyosun? Bende kolay bir oyun çevirmeyi düşünüyorum. B2 ingilizcem. Ama sen belli bir siteyemi yüklüyosun anlamadım.Yamayi bedava paylastim. Reklam seysi oylesine ?.
Olmaz olur mu esas opencore anlatan yer orası. Ben oradan yaptım. Gerçi benim herşey uyumluydu. Ama gerçek mac gibi çalışıyor. İngilizce lazım biraz. Tabi çabalamanız lazım. Kurcalamadan olmuyor. Ses konusunda da başlangıca alcid kodunu girmeden kalıcı device kısmına ekleniyor.Umut mu geliyor yoksa ??
Vega 8'nin Vram sorunu ve donanim hizlandirilmasi baslatilamiyor,
Ryzen 3 3200G Islemcinin de ses sorunu actigi biliniyor.
Bu sorunlara uygun rehber bulamadim hic. Dortanio'da care var midir?
Ama kisitli ya, bana guzel calisma ortami sunmaz. Magnet olmadan pencerler konumlandirilamiyor bile.
Hayır ben nasıl para kazandığını sordum.Para kazanmak icin yapmadim.
Ok.Reklam kisaltms 90 kurus kazandirdi.
İyi 2.5l kola alabiliyorsun 0.73 kuruş sonra.Para kolay kaldırılmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 177553
Bu sefer hangi işletim sistemi? Tahmin edin bakim.
Bizim burada 22.90 TL. Hem de tadı gerçek koladan güzel.İyi 2.5l kola alabiliyorsun 0.73 kuruş sonra.
İyi üstüne de bi tane bisküvi alırsın.Bizim burada 22.90 TL. Hem de tadı gerçek koladan güzel.