Castaft
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 899
Forumda böyle bir özellik var mı? Belirli konuları ve forumları ana sayfamda görmek istemiyorum bu mümkün mü?
Evet fakat benim önüme çıkmasını istemediğim konular olabilir mesela. Ana sayfamda full teknoloji görmek isterdim açıkçası çok saçma veya bana hitap etmeyen başlıklar var.Bence gerek yok. Her konu herkesin önüne çıkarsa bilgisi olduğu konu hakkında yorum yapma olasılığı artar.
5 konunun 3'ü bu tür olunca hoş olmuyor hocam. Bildirim panelini sadece önemli şeyler için kullanıyorum. Benimkisi sadece bir öneri.Hitap etmeyenlere bakmayabilirsiniz. Ya da takip ettiğiniz kategorilerden bildirim alırsınız oraya bakarsınız sadece.
Ben öyle yapıyorum, Android e abone oldum konu açıldığında bildirim geliyorHitap etmeyenlere bakmayabilirsiniz. Ya da takip ettiğiniz kategorilerden bildirim alırsınız oraya bakarsınız sadece.
Evet mantıklı aslında. Ama ne bileyim yapılabilecek bir şey değil gibi.5 konunun 3'ü bu tür olunca hoş olmuyor hocam. Bildirim panelini sadece önemli şeyler için kullanıyorum. Benimkisi sadece bir öneri.