Konu Sonlandırılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Diğer devam eden konuya ek olarak,buradan devam edelim dedik.Bugüne kadar bu foruma verdiğimiz emekleri,geçirdiğimiz mutlu zamanları,kurduğumuz arkadaşlıkları unutmak mümkün değil.Bu site birçoğumuzun artık bir parçası oldu.Ama bu büyük aileden kaybettiğimiz birçok dostumuz bizi bu aileden kopartmaya başladı.Gelişen son olaylara seyirci kalamadık.Önce
Nemesis
Beste

Ardından
Radon,
Boss,
WaterBoy,
DaY_WalkeR,
Yarisci,
Muratcanberber,
Meçhul_Yolcu
Corpuscallosum

ve son olarak
Ben TuningMert
ve *SiRiNe*
toplu istifamızı kamuoyuna sunuyoruz.Bitsin bu iş diyoruz.Hayırlı akşamlar...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Forum kapansın...
Forum u ayakta tutanlar birer ikişer üçer beşer gidiyorlar...

Yıllar önce adminlik yaptığımız bir forumda fitne çıktı...
iki admin dertleşiyoruz...
ne yapacaksın dedim...
Tek ben de kalsam bu kervan yürüyecek dedi...

Forumun en popüler üyeleri forumu terk etti...
Ne mi oldu?

Forumun bir çok o popüler dediğimiz üyeler yüzündne geri planda kalan arkadaşlarımız daha bir aktif oldu önplana çıktı ve o arkadaşlarla çok güzel şeyler yapıldı...
kısa vadede forum kan kaybetmiş gibi görünse de uzun vadede Forum çok daha güzel bir hal aldı...

Bu da öyle bir hikaye işte...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Forumda en samimi oldugum en cok muhabbet ettigim kişi sensindir heralde gitmede üzüldüm keşke gitmeseydin kendine dikkat et Eskisehir'e gelirsem arabanın sesinden bulurum seni artık ;)

Şirine sende kendine iyi bak

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Buda yeni moda gidiyoruuuuum tutmayın beniiiii
diye başlık açmak sanırım

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
sanırım ben listeden kimseyle irtibata geçemeyeceğimmm

iletişimsizlk sorunum var

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hadi Beste ile Hakan' ı anlarım. Ama Waterboy, Radon, Corpuscallosum,TuningMert
ve Şirine. Sizi anlamadım ve anlayamıyorum.

Yolunuz açık olsun. Burda her zaman bir dostunuzun kaldığını unutmamanız dileğimle..

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gelen var giden var bişiler oluyor ama her giden gelende demiyorki şu olay oldu biz o yüzden gidiyoruz yada geliyoruz!!!
Bunları soylemeden gidiyoruz deyince forumdaki insanların aklında baska dusunceler oluyor..Kamu oyuna sunuyorsunuz bari sebepleri nedenleride sunun yoksa bu yaptıklarınıza herkes artislik yapıyorlar gözüyle bakar!!!

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birisi var olan durumu açıklarsa sevinirim. 3 senedir buradayım, acısıyla tatlısıyla hep burada oldum. Bu toplu istifa ve diğer olayları açıklarsanız sevinirim.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gelen var giden var bişiler oluyor ama her giden gelende demiyorki şu olay oldu biz o yüzden gidiyoruz yada geliyoruz!!!
Bunları soylemeden gidiyoruz deyince forumdaki insanların aklında baska dusunceler oluyor..Kamu oyuna sunuyorsunuz bari sebepleri nedenleride sunun yoksa bu yaptıklarınıza herkes artislik yapıyorlar gözüyle bakar!!!
O DEĞİL ÜSTELİK hani nedenini neiçinin bırak biri ben gidiyorum ahali tutmayın beni dedi diğerlerinde hoop peşinden
sanırım durun gitmeyin siz giderseniz bizde gideriz yapmayın etmeyin forumun selayeti sizin ellerinizde gibi sözler bekleniyodu olmayınca waaay demek şimdi böyle olduk hee iyi gidiyorum dön desende dönmem artık gibi bişy oldu :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Bura da vakit geçirmek güzeldi güzel arkadaşlıklar edindim ve bu arkadaşlıkları buradan ayrılsam da devam ettireceğim. :)

Ama buraya kadarmış....

Hoşça ve sevgiyle kalın...

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Troy'a o kadar dedim su anasayfayı değiştirme diye!
Bak bi anasayfa neler kadir:D

technonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bikaçgün önce pesimist adlı yöneticiye üyeliğimin silinmesi için pm attım sebebide reklamlardı ama moderator girmezsin olur biter diye komik bi cevap verdi 1 hafta oldu hala üyeliğim silinmedi hergün üyeliğim silindimi diye girip bakıyorum ama yok yönetimde ne ciddiyet var ne sorumluluk bu kadar büyük bir siteye gerçekten olanları yakıştıramıyorum hadi ben sıraadan bir üyeyim ama bazı yöneticiler vs de ayrılıyorsa buranında sonu umarım tek tv gibi olmaz bugüne kadar üyeliğimi sildirmede problem çıkartan tek sitede SDN

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
İlginç şu olayları biri açık açık anlatsada benim gibi bilmeyenlerde neler olduğunu anlasa :S

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Gitme nedeninizi bilmemizde bi mahsur var mı?

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu "ıssız adam" dan etkilendi bunlar biliyorum durun arkdaşlar kontör yollıyacam gitmeyin siz giderseniz nil burak ın eski bütün plaklarını yakacam bu dünyaya giren birdaha çıkamaz dedim sizlre kırmızı hapı içtini daha geri dönüşü yok gemileri yaktını artık somut dünyaya uyumsaglamazsınız bu renkler bu dizayn sürekli aklınızda olacak gökyüzüne bakarken nickler bir uçaga baglı afişteymiş gibi geceek sabah kaltıgınızda yorum yaptıgınız başlıga cevap gelmiş acep diyeceksiniz boş yere uğraşmayın bu bagımlılıgın çaresi yok eheheheheh hukatttt...

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya olay amma büyüdü yahu
kimin kimle ne derdi var söylese
belki sizi haklı bulup bizde girmeyiz foruma

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben bu sitede saygı filan olduğunu düşünmüyorum artık arkadaşlar.örneğin yarışçı yı msn e ekledim ama açr açmaz bana küfür yazmaya başladı tabi bende ona.sebebini bilmiyorum ama biraz psikolojik sorunları var galiba.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
harbiden arkadaşlar ne oluyor topluca gazzeye mücahit olarak mı gitme kararı aldınız :innocent: en kısa zamanda biri açıklama yapsada bu istifa açıklamaları son bulsa :happy:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sdn bilişim sitesidir bu siteyi hazırlayanlar buraya bir emek harcıyor buradan bir para alarak giderlerini karşılıyorlar bu işi okul müsameresine döndürmenin ne alemi var ne derler

baki kalan şu gök kubbede bir hoş sada imiş gidenlere 2 gün üzülünür sonra yeni adminler görevliler gelir yeni üyelerle rıhtımdan yol alınır

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Maaş falanmı alıyorlardı maaşlarımı kesildi ne oldu?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Gidiyoruz diye konu açtıysanız nedenini de söylemelisiniz..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
öss olmasa ben bedavaya adminlik yaparım verseler :D :P

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şuan bu yaptıklarınız forumun huzurunu bozmaktadır. Nedeni nese açıklayın herkese öle gidin. Siz aileden ayrılıyorsunuz ama geri kalanlarında akıllarını karıştırıp huzur bozuyorsunuz.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bu ne yaa herkes nereye gidiyo beyler bayanlar nedir bu hiddet bu celal ???

metalok

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2005'ten beri buradayım hiç bir yere gitmiyorum.
Gidenlere de güle güle diyorum.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok bunların derdi başka bazı ******** day walker denen ***** msn den ekel diye mesaj atıyo sonrada küfür yağdırıyo gereken cevabı verdim sana ve senin yanındaki şakşakcılarına defolun gidin lan *****

Yönetici: Kaba sözcükler kullanmayalım.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Meçhul_Yolcu'da sitedeki etkinliğini sona erdirmiştir...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ayıp valla yaa gitsinler bakalıkm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...