Konu Sonlandırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.....................

Sitemiz yavaş gelişmektedir.Sizlerin yardımı ile daha çok büyüyeceğiz.Sadece 10 saniyenizi ayırıp bize HiperGamer ailesine katılın.
Saygılarımla Alves

...........................

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sitemizde full oyunlar serbesttir.Bu yüzden 5 kişilik güzel bir ekip kurmak istedim.Upload Team olarak rütbe verilcektir.Her gün istemediğiniz kadar upload oyun edicektir bu oyunlara şifreler konulacaktır .................... şeklinde.
Bir kişiyi denemeye çalıştık ama olmadı.Bu işi kendi işi gibi yapıcak 5 yada 4 tane şağlam üye gereklidir,isteyen arkadaşlar lütfen....................başvururlarsa seviniriz.Saygılarımızla.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
normalde bu tür tanıtımlar hoşuma gitmiyor ama siteye baktım üye bile oldum güzel olmuş elinize sağlık ;)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sitemizde full oyunlar serbesttir.Bu yüzden 5 kişilik güzel bir ekip kurmak istedim.Upload Team olarak rütbe verilcektir.Her gün istemediğiniz kadar upload oyun edicektir bu oyunlara şifreler konulacaktır www.hipergamer.com şeklinde.
Bir kişiyi denemeye çalıştık ama olmadı.Bu işi kendi işi gibi yapıcak 5 yada 4 tane şağlam üye gereklidir,isteyen arkadaşlar lütfen www.hipergamer.com başvururlarsa seviniriz.Saygılarımızla.

Sizde full oyunlar serbest olabilir ama bizde yasak..;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...