Yardım konu biraz ciddi bu videoda 4-5 yaşlarında bir çocuğa zorbalık uygulanıyor!

eskiyeniahmet

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Kardeşim bu videoyu izliyordu:

Çığlık sesi 3.30 da başlıyor devamını izleyemedim burada resmen çocuğuna kışkırtma/şaka adında zorbalık uygulanıyor.
Video ilk başta sahte gibi gelebilir ama 4-5 yaşlarında bir çocuk bu kadar iyi numara yapamaz.

Videoyu youtube a bildirdim başka neler yapmam gerekir

(reklam amaçlı değildir)

KatryTerry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ustam kesinlikle kötü bi durum çocuk sonuç olarak bu hata bebek şakadan anlamaz sonuçlarını düşünemez yaşı büyük birine yapılsa tamam ayrıca bu videonun yaş kitlesi genelde bebekler videoyu izleyen bebekler içinde sıkıntı olabilir ama şuan olarak bildirmekten başka bi yöntem yok sanırım ve kardeşininde youtubeda ne izlediğini kontrollü bi şekilde takip et böyle şeyler izlemesin

eskiyeniahmet

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Ustam kesinlikle kötü bi durum çocuk sonuç olarak bu hata bebek şakadan anlamaz sonuçlarını düşünemez yaşı büyük birine yapılsa tamam ayrıca bu videonun yaş kitlesi genelde bebekler videoyu izleyen bebekler içinde sıkıntı olabilir ama şuan olarak bildirmekten başka bi yöntem yok sanırım ve kardeşininde youtubeda ne izlediğini kontrollü bi şekilde takip et böyle şeyler izlemesin
Youtube bu şekilde çok video var denetlenmesi gerekiyor.