konu acamıyorum ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpion20

Asistan
Reaksiyon puanı
1
haberler kısmında önemli buldugum bir haberi paylasmak istedim az önce ama gariptir yapamadım...!!! uyarıyla karsılastım 100 msj ı doldurmadan konu acamıyormuusum... böyle bir kurala neden ihtiyac duyuluyor anlamıyorm:helpsmilie:
100 msjı doldurana kadar söz hakkı tanınmadan baskalarının konularınamı yorum yaparak zaman geçirecez..???

sonra kalkıp youtube neden kapandı o neden kapandı sitemlerini yine bu forumlardan birbirimize sölenip durcaz ama kendi içimizdeki yasakları göz ardı ederek..!!!:icon_-1::icon_-1:

su an ciddi manada düsünüyorum sebebi ne olabilir ...
söyle birsey sölenebilir siteye zarar vermek isteyen kullanıcılar oldunugundan istenmeyen konuların acılmasını engellemek amacıyla vs.
madem öle site yön. mod. lar ne yapıyor bunlarla ilgelenimiyrlarsa ne is yapıyorlar ?? yada yetersizmi ..!!!

kimseyi küçümsemek yada herhangi bi sekilde yargılamak istemiyorum sadece böle olmamalı diye düsünüyorum....:clover:

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Forumumuza hoş geldiniz diyerek giriş yapmak istiyorum.

Öncelikle forumda biraz arama yapsaydınız burada bulunan konuya ulaşıp bilgi sahibi olabilirdiniz. Ayrıca forum kurallarına da dikkat etmemişsiniz başlığın ilk harfi büyük olmalıdır ve konular uygun kategori, bölüm altında açılmalıdır.

Forum Kurallarını okumak için tıklayınız.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...