Konu Abonelikleri

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Değerli SDN Forum'daki yönetici forumdaşlarım.
Dert yandığım bir nokta var,konu abonelik sistemi.
Şöyle anlatayım,burada konu abonelik sistemi çok değişik. Varsayılan ayarlara göre yazdığım konuya anında abone ediyor beni forum.Hem de haftalık eposta bildirisiyle.
Bilinen sisteme göre şöyle olması gerekmiyor muydu:Her konuda Seçenekler bölümünde "Bu Konuya Abone Ol" yazıyordu ve klasörü seçip aboneliğimiz tamamlanıyordu. Bizde bu butonun olmaması da acayip bir nokta.
Açtığım konuları kayıt altına alamıyorum bu sistem yüzünden.
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merakla bekliyorum.
Ayrıca bilinen sisteme dönüş mümkün müdür,en azından otomatik aboneliği engellemek için ne yapmalıyız?
Teşekkür ederim.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Üstte ''profiliniz'' e tıkla oradan sol kenardaki başlıklardan ''ayarlar'' sonra açılan sayfada 4. başlık abonelik ayarlarıdır.. gerekli seçeneği işaretle

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Profil ayarlarınızda Ayarlar ve Özellikler başlığı altındaki "Ayarları Değiştirin" linkine tıklayın.
Burada gelecek sayfada bulunan "E-Posta ve Özel Mesajlar" başlığı altında , otomatik aboneliği kapatabilirsiniz.

zehir_hafiye

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cevaplar için çok teşekkürler.
Peki abonelik butonu vb.çözümler ekleme olanağı var mıdır,birde bunu öğrenmek istiyorum.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Gerçektende abonelikler butunu çok iyi bir özelikti.Yorum yazdığım bütün başlıkları bu butun sayesinde takip etmek mümkündü.Şimdi araki nereye hangi yorumu yazdığını bulasın.Bu eksiklik biran önce giderilmeli.