Batuhan Turhal
Öğrenci
Arkadaşlar benim 4000 tl civarı bütçem sizce ps4 pro mu pc mi almalıyım eğim konusunda sorununuz olmasin ben gamepadi o konuda gayet iyi kullanabiliyorum siz fiyat performans olarak değerlendirin
Bence Türkiye'de Ps5 alınmaz. Benim gözümde Ps neden alınır; o fiyata o teknolojiyi sunduğu için. Ama ps5 in fiyatına baktığımızda, 8299 TL gibi bir fiyat görüyoruz. O fiyata, güzel bir pc de toplanabilir.PS4 Pro ama bence paranı birazcık daha biriktirip PS5 almaya çalış. Fikrim böyle.
Aynen toplayabilir.Bence Türkiye'de Ps5 alınmaz. Benim gözümde Ps neden alınır; o fiyata o teknolojiyi sunduğu için. Ama ps5 in fiyatına baktığımızda, 8299 TL gibi bir fiyat görüyoruz. O fiyata, güzel bir pc de toplanabilir.
Soruya cevap vericek olursam: Ps4 Pro. O fiyata en iyisi o. Başka konsollar hariç, birşey yapamazsın.Arkadaşlar benim 4000 tl civarı bütçem sizce ps4 pro mu pc mi almalıyım eğim konusunda sorununuz olmasin ben gamepadi o konuda gayet iyi kullanabiliyorum siz fiyat performans olarak değerlendirin
birazmı 4 bin tlPS4 Pro ama bence paranı birazcık daha biriktirip PS5 almaya çalış. Fikrim böyle.
yurtdışından gelen akraban varsa 300 euro ya xbox series s iste. hem en ucuz hem en güzel çözüm. getiren kişi kutusunu açıp getirsin sınırda vergi istemesinlerAynen toplayabilir.
Ryzen 5 2600,
RTX 20 serisi,
16 GB Ram falan daha ucuza gelir.
Ben PS5 sandım. 4.000 TL'ye güzel PC toplanmaz. PS4 PRO alması daha mantıklı.yurtdışından gelen akraban varsa 300 euro ya xbox series s iste. hem en ucuz hem en güzel çözüm. getiren kişi kutusunu açıp getirsin sınırda vergi istemesinler
3000 tl ye yeni nesil konsol diyorum hala ps4 diyorsun. yenisini alsın 10 sene kullansınBen PS5 sandım. 4.000 TL'ye güzel PC toplanmaz. PS4 PRO alması daha mantıklı.
Alabiliyorsa alsın 3K'ya güzel dostum. Ama ben XBOX almam. Nedeni ise PS kalitedir.3000 tl ye yeni nesil konsol diyorum hala ps4 diyorsun. yenisini alsın 10 sene kullansın
@MSİ İsmail 4.000 TL'ye güzel bir sistem toplayamaz kanka. PS4 alsın daha mantıklı.
Soruya cevap vericek olursam: Ps4 Pro. O fiyata en iyisi o. Başka konsollar hariç, birşey yapamazsın.
peki 4000 tl ye almanya dan ps5 alsın. yeter ki gidip aynı paraya ps4 almasınAlabiliyorsa alsın 3K'ya güzel dostum. Ama ben XBOX almam. Nedeni ise PS kalitedir.
aynen öyle. sony hayranlığı varsa yavaşça kenara bıraksınZorlayıp Series S almaya bak. Birde GamePass patlatırsın yanına, PS'de bir oyuna vereceğin parayla bir yılda tonla oyun oynarsın.