Kolaysigara.com dolandırıcı firmadır dikkat edin

Bayram Ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben dolandırıldım sizde dolandırılmayın diye yazıyorum;

Kolaysigara.com firmasından bıktım. Tozu aldım çok kötü tadı olduğu için kullanamadım. Ertesi gün telefon ettim iade etmek istediğimi söyledim ve faturanın üzerindeki adrese gönderin dediler bende gönderdim.

Bana paramın 7 gün içerisinde hesabıma yatırılacağını söylemişlerdi. Yaklaşık 12 gün sonra hesabımı kontrol ettim ve hala yatırılmadığını gördüm. Kendilerine telefon ettim tam 4 gün beni yetkili yok, telefonlarımız arızalı, biz sizi arayacağız falan gibi mazeretlerle oyaladılar. Hala paramı almış değilim.

Kendilerini hakkında suç duyurusunda bulunacağım dediğimde ise alaycı bir tavırla tabi efendim yapabilirsiniz gibi cevaplar verdiler. 5. ayın 26 sında iade ettiğim ürünün parasını hala alamadım her gün telefon ediyorum yapacak başka bir şey yok suç duyurusunda bulunacaktım ama avukat arkadaş boşuna uğraşırsın bir şey olmaz uğraştığına değmez dedi . Sanırım her gün telefon edip paramı verin demekten başka bir çarem yok . Buna benzer bir konuda sikayetvar.com a açtım . 59 TL önemli bir para değil ama insanın zoruna gidiyor ben yandım siz yanmayın .

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İnternette alışveriş yapacaksınız kesinlikle, ufak da olsa bir araştırma yapmalısınız.
Güven vermediyse,seçenek çok sonuçta,vazgeçmeniz yararınıza.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Siteye koydukları belgeler bile okunmuyor!

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yazdığın siteyi ilk kez duydum keşke biraz araştırma yapsaydın en azından google bir yazsaydın bu siteyi neler çıkıyor okusaydın şimdi bukadar sıkıntı yapmazdın.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Böylelikle öğrenmiş olduk her yere bu sahterkarlığı yaymak lazım. Ki itibar edilmesin. Bunlar sağlandıkça büyük Haber sitelerine bile haber olma niteliği kazanacaktır insanların tepkilerinden dolayı.

Fakat iyice araştırmak lazım sadece bu arkadaşımız mı kandırlımış diğerelerinin görüşleri nelerdir...

Kendi sitesindeki yorumları boşverin kendileri yazma ihtimalleri büyük ve olumsuz mesajları da yayınlamazlar.

Bayram Ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu güne kadar iğne bile alsam en ince ayrıntısına kadar araştırdım nasıl olduda bu siteyi araştırmadım sipariş verdim hala kendime hayret ediyorum ...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Siteyi kapatmaya çalışınca durun 10 tl indirim kazandınız diyor ^^

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Haha süper ya siteye bir bakayım dedim , zaten sadece sipariş ver butonu var :D

Bir de sipariş sayfasından geri dön butonuna tıkaldığınızda (çünkü anasayfaya dönmek için buton yok :) ya da ben göremedim. ) bir banner çıkıyor ve GİTMEYİN! tamam yahu 49 olsun diyor.Öldüm ya gülmekten :D

Hocam aslında başta hafiften bi vazgeçeymişin daha ucuza da alabilirmişin yani :) enteresan.. :D

Screenshot1-9.png

2-5.png

Bayram Ali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gülermisin ağlarmısın kendime çok kızıyorum çok..

Arcatera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sigarayı bırakmak için hiçbir aracıyı kullanmayın insanları sigara yüzünden zaten paraları gitmiyormuş gibi bıraktırıcı yollarla iyice paralarını yiyorlar.Nikotin asla fiziksel bağımlılık yapmaz fakat psikolojik bağımlılığı bazı uyuşturuculara göre daha yüksektir.
eğer içinizde %1 bile isteksizlik varsa yeniden başlarsınız sigaraya benden demesi.
http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711#
bunu izleyin