Kolayca Makro Kaydedin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Türk girişimciler tarafından geliştirilen EfaMacro, bilgisayarınızdaki günlük işlemleri yaparken pratik ve hızlı bir çözüm sağlıyor. Ücretsiz indirin.

Efa Bilişim Yazılım tarafından geliştirilen Efa Macro, gerek son kullanıcıların gündelik işlemlerinde, gerekse ticari işletmelerde çalışanların ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılabilecek son derece faydalı bir yazılım.
Tek bir işlem dosyasından ibaret olan Efa Macro'yu indirip çalıştırdıktan sonra tek yapmanız gereken bir isim belirleyip, Kayıt tuşuna basmak. Bunun ardından klavye ve fare hareketlerinizi kayda alan program, Pause/Break tuşuna bastığınızda kaydı tamamlayıp bir makro dosyası oluşturuyor.
Siz Bırakın O Çalışsın
Daha sonra Efa Macro'da bu dosyayı hedef gösterip "Kaydı Oynat" dediğinizde, yaptığınız işlemleri aynen tekrarlayabiliyorsunuz. Örneğin tarayıcınızı çalıştırıp tek tek e-posta adreslerinizi ve favori sitelerinizi(ShiftDelete.Net gibi) açmak yerine, tek bir makro kaydının ardından EfaMacro bu işlemleri yaparken, siz çayınızı(ya da kahvenizi) almaya gidebilirsiniz.
:: Efa Macro yazılımını ücretsiz olarak indirin.
efamacro1243777138.jpg
:: Makro kaydını siz nerelerde kullanıyorsunuz?

Bilgi İçin : Efa Bilişim
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
İyide o programı açıncaya kadar kaydı oynat deyinceye kadar ben kendim yaparım o işlemleri...Bu değilde şöyle bilgisayarın fişini takıp bilgisayarı otomatik başlatan bi program yokmu???...

orphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyide o programı açıncaya kadar kaydı oynat deyinceye kadar ben kendim yaparım o işlemleri...Bu değilde şöyle bilgisayarın fişini takıp bilgisayarı otomatik başlatan bi program yokmu???...

Dediğin gibi bir program yok ama eğer jumperlarınla oynarsan anakarta güç geldiğinde bilgisayarı başlatabilirsin. Yani fişe takarsın bilgisayar açılır sonra kapatırsın bilgisayarı tekrar açmak istediğinde fişi çıkar tekrar tak, baktın ki bilgisayar açılmış:lol:

Ama bu isteğine mantıklı bir açıklma getiremedim kendi kafamda. Bir insan bunu neden ister?

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
süper.. ghost mouse'un klavyeli versiyonu gibi..

ünide internetten Ders seçerken çoook işe yarıyor..

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Makro kaydını siz nerelerde kullanıyorsunuz?

Güzel bir soru. Ben genelde oyunlarda hile yapmak için kullanıyorum :D

Hangi oyun diye sormayın ama :) Orası gizli.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kayıt yapıyor ama durdurmak için pauseye bas diyor öyle bir tuş bulamadım ben :S

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
klavyede sağ üstte olması lazım bende oyle.

cevaps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pause break e bassam bile kaydı kaydetmiyor.

megadeth61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pause break e bassam bile kaydı kaydetmiyor.

Zaten bause break ile makroyu durduruyoruz.program başladığında boş yere bir ad yazıp kayıt tuşuna basalım.sonra istediğimizi yapalım.işlem bitikten sonrada "pause break" tuşuna basıyoruz ve kayıt tamamlanıyor.sonra istediğimiz zaman programı açıp,ilk başta kaydettiğimiz ismi boşluğa yazıp kaydı oynat tuşuna basıyoruz.

Benim merak ettiğim konu, bu kayıtlar nerede saklanıyor? Düzenlemesi nasıl yapılır?

megadeth61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu yanlış anlamışım "cevaps"

Bende aynı sorunu gördüm.Sonra şöyle yaptım.Gözat klasöründen masüstünü işaretle sonra geri çık ve kaydı yap,göreceksin ki kayıt masa üstünde duruyor.

Program güzel ama biraz çalışmaları lazım sanırım üstünde.Zaten beta....

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
program tray moduna geçip belirlediğimiz makrolara f6 f6 f8 gibi tuşları kısa yol atayarak kullansak bence bunun üzerine daha iyi bir yazılım olmaz