Kodlarınızın çalınmasını önleyin!

Hasan ALTUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bu başlıkta neyin nesi? diye düşünmüşsünüzdür.

Şuradaki siteyle yazdığınız php dilindeki betiklerinizin kodlarını şifreleyebiliyorsunuz.Şifrelemek çoğu yönden artısı olan bir yöntemdir.
Bu yöntemle kodlarınızın çalınmasını önleyebilir, daha verimli bir sonuç elde edebilirsiniz.
Ben yeni yazdığım betiklerde kesinlikle bu servisi kullanıyorum ve gayette memnunum, emeğinizin çalınmasını istemiyorsanız tavsiye ederim.

istanbultelekom

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hocam ben Asp.NET ciyim ama emeğine sağlık güzel bir site valla...

Tavsiye edilir PHP ciler

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
basit 2 fonksiyonla şifreleme yapıyor,
her şifrenin çözümü vardır bunu asla unutma

istersen yolla böyle şifrelediğin bir kodu 2 dk içinde geri sana çözülmüşünü yollayayım ;)
çok güvenilir bir yöntem değil yani...

saygılarımla

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ioncube ile yapmak daha kolay değilmi ?

Hasan ALTUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
basit 2 fonksiyonla şifreleme yapıyor,
her şifrenin çözümü vardır bunu asla unutma

istersen yolla böyle şifrelediğin bir kodu 2 dk içinde geri sana çözülmüşünü yollayayım ;)
çok güvenilir bir yöntem değil yani...

saygılarımla

Tabiki öyle. Ona bakarsan ioncube edilmiş kodlar bile decode edilebiliyor.Ben sadece bazı zamanlarda işe yarayabilir diye paylaşmak istedim hepsi bu. :whistling:

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bazı zamanlarda işe yaramaz acemi hırsızların gözünü korkutur okadar birazda zaman kaybı (:

Reaksiyon puanı
189
php dosyaları veya asp dosyaları kaynak kod vermez zaten sunucudan süzülüp html'e dönüştürülür ve kullanıcıya html kodu gider. yani diyeceğim o ki istesede çalınmaz kodlar merak etme...

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok be abi çalınır ;) okadar sömürücüler var exploitler vs. servera girip rootlayıp tüm scriptleri çalan hırsızlar var türkiyede çok var bunlardan warezlerde vs.

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
malesef bazı serverların güvenlikleri %20'lerde ufak kendini hacker sanan lamerler bile script kiddie olup çıkıyor ben hackerim diyor. masum adamların db lerini scriptlerini sömürüyo hakkı olurmu ya hiç (: ben orjinali desteklerim eğer orjinal cepleri sömürmüyosa

Reaksiyon puanı
189
malesef bazı serverların güvenlikleri %20'lerde ufak kendini hacker sanan lamerler bile script kiddie olup çıkıyor ben hackerim diyor. masum adamların db lerini scriptlerini sömürüyo hakkı olurmu ya hiç (: ben orjinali desteklerim eğer orjinal cepleri sömürmüyosa
merak etme o lamerler phpleri çalsa bile anlamaz. kodlama bilmeyen adamdan ne beklersin ki.

Neuro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tür hash sistemleri genelde ticari yazılımlarda kullanılır. Ticari bir program yazıp bunu satan firmalar, sattıkları kişi kodlarını yayınlamasın diye şifrelerler ama artık hepsi kırılıyor.