Kod yardımı

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak . haber bloğu tarzındaki kod bloğundan yapacağım sitede de buna benzer birşey yapmak istiyorum.nasıl yapabilirim.yardımcı olabılırsenız tesekkürler..
not:siteyle herhangi bir bağlantım yok .sadece takip ettiğim arasıra uğradığım bır site

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
frame yapısıyla yapabilrsin.
bi delay fonksiyonu yaz ve o süre boyunca haber görüntülensin
prewious ve next değerlerini tutmalısın

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
frame yapısıyla yapabilrsin.
bi delay fonksiyonu yaz ve o süre boyunca haber görüntülensin
prewious ve next değerlerini tutmalısın

Biraz açarmısın arkadaşım tam anlyamadım kusura bakma bilgi eksikliğim var

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
orayı bi frame olarak düşünürsek orada belli sürelerle resimler göstereceksin. resimlere tıklandığında da haberi vereceğin html sayfası acılacak.
o resmin görüntülenme süresi delay fonksiyonuyla belirlenebilir
önceki sayfa ve sonraki sayfa bilgilerini de delay fonksiyonuna parametre olarak verip hangi sayfaya gececeğini belirtmiş olursun. umarım acıklayıcı olmustur :D

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya yalanmı söylucem öyyle dusunen varsa yazmasın

orayı bi frame olarak düşünürsek orada belli sürelerle resimler göstereceksin. resimlere tıklandığında da haberi vereceğin html sayfası acılacak.
o resmin görüntülenme süresi delay fonksiyonuyla belirlenebilir
önceki sayfa ve sonraki sayfa bilgilerini de delay fonksiyonuna parametre olarak verip hangi sayfaya gececeğini belirtmiş olursun. umarım acıklayıcı olmustur :D

kızma da delay kısmı vb dekı kısım dımı?bıde sayfa değişmeden oluyor secımler nasıl yapablırım?nette buna benzer ders seklınde bı vıdeosu varmı acaba dostum ya:confused1: