Kod adı BBG=İphone Viber

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Mossad ın iphone kullanıcılarına bedava konuşmasını sağlayan viber adlı program sayesinde dinleme ve fişleme yaptığı ortaya çıktı.Program aynı zamanda kullanıcının her hareketini izleyebiliyor.

İphone için Appstore da satışı yapılan viber programı sayesinde iphone kullanıcıları bedava konuşuyor.Ancak bu programın İsraile hizmet ettiği gündeme bomba gibi düştü.Viber programı kullanılıyorken operatör devreden çıkartılıyor.Bu da kullanıcıyı savunmasız bırakıyor.Programla cep telefonunuzdaki özel dosyalar Mossad ın hazırladığı bir sistem tarafından izleniyor.Sms ve multimedia mesajlarınız inceleniyor ve kayıt altına alınıyor.Sistem o kadar güçlü bir yapıya sahip ki konuşurken özel olarak hazırlanmış 186 kelimeden(israil,netenyahu,ölüm,bomba,tevrat)gibi kelimelerden herhangi birisini kullandığınızda konuşmalarınız takip ediliyor.

Konu hakkında detaylı bilgiye www.iphonekurdu.com adresinden edinebilirsiniz.

RisKatOr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
sadece Viber mi ?

tüm cihazlar ( Akıllı, Akılsız ) , işletim sistemleri ( Windows, Linux, iOS, Android vs... ) , Programlar ( Skype, ICQ, MSN, Office vs... ) zaten birer casus yada takip/fişleme aracı ... yenibirşey değil...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
beyinsiz mi bunlar, israile saldırı yapacak adamlar neden viberle bedava konuşma uğraşmasına girsin. bilmiyorum ben pek inandırıcı bulmadım. birisi gündem yapmak için uydurmuş işte. haber işleri böyle ne yazık ki

Jagler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bunlar için özel programada gerek yokmus: ECHELON diye bir sistemle zaten yillardir "izleniyoruz" (google'da bi arama yapind...)