Kocaman'dan yedek 11

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Karabükspor ile Perşembe günü Ankara'da karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, yaşanan sakatlıkları sebebiyle yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak.

aykut_kocaman_.jpg

Derbiden galibiyetle çıkan Fenerbahçe'de gözler kupa maçına çevrildi.

Adalesinde 3. derecede yırtık belirlenen Sow sezonu kapattı. Sakatlıkları bulunan Alex, Mehmet Topuz ve Volkan, Karabük kupa maçında oynatılmayacak. Üst düzey efor sarfeden Bekir ve Gökhan Gönül'ün de dinlendirilme ihtimalleri yüksek. Forvette Bienvenu-Semih ikilisi birlikte görev yapabilir. Emre ise cezası nedeniyle Karabükspor'a karşı da oynayamayacak.

Karabükspor ile Perşembe günü Ankara'da karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Alex'in görevini Stoch'a vermeyi düşündüğü, uzun zamandır şans tanımadığı Dia'yı ilk 11'de oynatmayı planladığı kaydedildi.

KALE YİNE MERT'İN

Galatasaray maçının fatihi Volkan, Karabükspor ile oynanacak kupa maçında eldivenleri yine Mert Günok'a teslim edecek.

Aykut Kocaman, geleneği sürdürüp, önceki kupa maçlarındaki gibi kalede Mert'e görev vererek, hafif sakatlığı bulunan Volkan'ı dinlendirecek. Aykut Kocaman'ın finale çıkılması durumunda da Mert'i kaleden almayacağı ve genç file bekçisini onurlandıracağı tahmin ediliyor.

SOW'UN YERİNE KİM GEÇECEK ?

Sow'un sakatlığı Bienvenu ve Semih için fırsat yarattı. Yedek kalan iki golcü de eskisine oranla daha da iyi çalışmak ve göreve hazır olmak zorunda. Zorlu maçlar arifesinde takıma en üst düzey katı sağlamak için kendilerini daha da iyi hazırlamak zorunda olan golcü isimler Aykut Kocaman'dan görev bekliyor.

MUHTEMEL 11

Mert
Orhan (Gökhan)
Serdar (Bekir)
Yobo
Ziegler
Dia
Selçuk
C.Baroni
Caner
Stoch
Bienvenu (Semih)

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
umarım ilerde semih oynar kazanacağımızı düşünüyorum.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Kupaya bu kadar yakınken ve diğer büyük takımlar yokken hâla saçma işler yapıyor Aykut!1!!11 Ya elenirsek kim verecek hesaıbını?

Sana teknik direktörlük sertifikasını vereni bulmak lazım.: )

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kupa yolu karardı yine. Her sene aynı şey oluyor. Fenerbahçe bu kupayı antrenman zihniyetinde görmekten ne zaman vazgeçecek acaba.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Napıyor bu KOCAMAN.Bu senede kupayı alamazsak bir daha zor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yukarıdaki Kadro bence Karabük gibi bir takımı yenebilecek kapasitededir.
Ama rakipde bu maça fazlasıyla asılacaktır.
Kadro gününde olursa bu maçı alırız her türlü.
Yinede ben olsam hiç risk almazdım.Sakatlar hariç tam kadro çıkardım.
Tabii bunu ben diyorum,Aykut Kocaman çok farklı düşünüyor nedense.
Bir kere bence hala FENERBAHÇE yi çalıştırdığının ya farkında değil.
Yada kendine ve takıma çok güveniyor.
İnşallah bu güven kupaya mal olmaz.