Kocaman: "Krasic'i idmanlarda bile görmek istemiyorum"

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=2]Aykut Kocaman'ın büyük umutlarla transfer ettiği Krasic gönderilmesi kesin gibi...[/h]
Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen ve bekleneni veremeyen Milos Krasic, Aykut Kocaman'ın sabrını taşırdı.
'İDMANLARDA BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM'

Aykut Kocaman, Caner'in Lazio maçındaki sarı kartından sonra Milos Krasic ile bir görüşme yapmış ve Sırp oyuncuya "Benfica maçına hazır ol" demişti. Sırp oyuncuya daha önce pek çok kez şans veren fakat beklediği karşılığı alamayan Kocaman'ın 'Krasic'i idmanlarda bile görmek istemiyorum' dediği belirtildi.
Dün akşam kadroya almadığı Krasic'in bir an önce elden çıkarılmasını istedi. Kocaman daha devre arasında göndermek istediği Krasic'e, Başkan Aziz Yıldırım'ın ricasıyla sezon sonuna kadar sabretme kararı almıştı.

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/kocaman-krasic-i-idmanlarda-bile/fenerbahce/detay/1704344/default.htm

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aykut Kocaman'ın büyük umutlarla transfer ettiği Krasic gönderilmesi kesin gibi...

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen ve bekleneni veremeyen Milos Krasic, Aykut Kocaman'ın sabrını taşırdı.
'İDMANLARDA BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM'

Aykut Kocaman, Caner'in Lazio maçındaki sarı kartından sonra Milos Krasic ile bir görüşme yapmış ve Sırp oyuncuya "Benfica maçına hazır ol" demişti. Sırp oyuncuya daha önce pek çok kez şans veren fakat beklediği karşılığı alamayan Kocaman'ın 'Krasic'i idmanlarda bile görmek istemiyorum' dediği belirtildi.
Dün akşam kadroya almadığı Krasic'in bir an önce elden çıkarılmasını istedi. Kocaman daha devre arasında göndermek istediği Krasic'e, Başkan Aziz Yıldırım'ın ricasıyla sezon sonuna kadar sabretme kararı almıştı.

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/kocaman-krasic-i-idmanlarda-bile/fenerbahce/detay/1704344/default.htm
Krasic benim de çok sevdiğim bir oyuncu ciddi bir sakatlık yaşadı bence aykut kocamanın bunu göz ardı etmemesi lazım böyle yaparak olan bir şeyide yok eder.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bide bu Krasiç'e sözleşmesindeki ek maddeye göre Fenerbahçe Avrupa ligi kupasında finale kalınsaydı ya da kupa alınsaydı ilave ek pirim verilecekti.

Şu avrupalı futbolcuların gelip bizi söğüşlemesine ne zaman dur denilecek bakalım.