Tys23
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,230
Cihaza Root atmayı düşünüyorum ancak Knox artacakmış ve garanti dışı kalacakmış ne yapmalıyım ? Ayrıca root dosyası var mı cihazım için (G530FQ)
Samsung tab 4 t700 knox nasıl sıfırlanacak ? basitse çözümü bekliyorum .Garanti disi kalir root atarsan ama sayaci sifirlayabilirsin internetten ogrenebilirsin basit
Stock rom ile sıfırlama yok ne yazıkki daha dün denendi.Galaxy ACE4'e gelir mi? Bizimkiler Turkcell'den almışlar gerçi kasıyor diye şikayet ediyor...
stok rom ile sıfırlanmıyor mu?
hiç umursamadığım birşey.Samsung tab 4 t700 knox nasıl sıfırlanacak ? basitse çözümü bekliyorum .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Stock rom ile sıfırlama yok ne yazıkki daha dün denendi.
Garanti dalgası olmasa hiç düşünmem de, garantide bazen bakmıyorlar gerçi. Örneğin Türkiyede note 4 için 5.0.1 yokken polonya 5.0.1 yükledim servise gittim kulaklık değişimi için cihazı servise sokmadan değişim olmaz v.s. cihazı soktuk servise 5.0.1 ile garanti dahili aksesuar değişimi yapmışlardı. Velhasıl bazen bakmıyorlar kılın tekine denk gelırsen garanti dışı diyor.hiç umursamadığım birşey.
çok kavga gürültü olunca müşteri kaybediyor belki o garanti dışı diyen şutlanıyor şikayet yağıyordur.Garanti dalgası olmasa hiç düşünmem de, garantide bazen bakmıyorlar gerçi. Örneğin Türkiyede note 4 için 5.0.1 yokken polonya 5.0.1 yükledim servise gittim kulaklık değişimi için cihazı servise sokmadan değişim olmaz v.s. cihazı soktuk servise 5.0.1 ile garanti dahili aksesuar değişimi yapmışlardı. Velhasıl bazen bakmıyorlar kılın tekine denk gelırsen garanti dışı diyor.
Belkide...çok kavga gürültü olunca müşteri kaybediyor belki o garanti dışı diyen şutlanıyor şikayet yağıyordur.
bana hiç yamuk yapmadı başarı...Belkide...
Root lu cihaza ?? :confused1:bana hiç yamuk yapmadı başarı...
galaxy young rootlasan ne olur ki? eski tellerde sorun çıkartmadı başarı.Root lu cihaza ?? :confused1:
Eskilerinde zaten knox yoktu kigalaxy young rootlasan ne olur ki? eski tellerde sorun çıkartmadı başarı.