Knight Online Oynamayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DumDumaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar 10 Yıldır neredeyse bu oyunu oynuyorum aralıklı olarak ; Oyun oynayan online oyun oynayan kişilere bazı tavsiyelerde bulunacağım. . .

Ben İhtiyaçlarımı zor karşılarken knighta 2 mılyar 3 mılyar yatırdıgımı bilirim , ve bu oyunun sonu yok . .. Sürekli NP kasıcaksınız sürekli NP kasıcaksınız yani son diye birşey yok . Siz +9 item alırsınız 300tl ye başka bir adma +10 alır 500tl ye sizi keser buda sizin moralinizi alt üst eder.

Artık bu oyun paraya döndü paran varsa kralsın yoksa eziksin hiçbişey değilsin. Ben şu anda +9 Shardımı +9 Chitinimi yaktım bilerek. Toplam değeri 400tl ye ulaşıyordu. Sinirlendim ve yaktım bu kadar. O paraya ne mi alınırdı ???

1- En iyisinden NIKE ayakkabı

2- Bir DERİ mont

3- 5 Tane KIŞLIK KAZAK

4- 2 TANE KOT PANTOLON

yani 1tl nizi bile harcamayın böyle şeylere ONLİNE olmayan oyunlar oynayın , Assassian Creed , Battlefield , Fifa , Pes , Call of Duty , GTA , NK14 vb .

Allah kolaylık versin inşallah herkes bu oyunu bırakır

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Knight'mı kaldı :D Şaka bir yere Online oyun ücretsizdir. Evet ücretsiz. Sadece level seviye yükseltmek ücretsizdir. Sağlam olacam dedin mi iş nakite döner. Nakitsiz belli bir yere kadar gider oyun.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
daha yeni mi bıraktın sen o illeti? kurtulmuşun yinede. bide çok hırs yapmamak gerek, oyun sonuçta. sat herşeyi keyfine bak :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
2006 yılından 2008 e kadar oynadım, 1 tl dahi harcamadım ama zamanımı çaldığı için üzülüyorum :D

Bazen charınızın soyulması bırakmanıza vesile oluyor, bu yönden charı soyan kişi sayesinde bıraktım :D

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Ben böyle diyipte tekrar bu tarz oyunlara başlayanı çok gördüm malesef bağımlılık yapıyor mmo tarzı oyunlar...

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla açıkçası bende oynadım 2 yıl şunu rahatlıkla söyleyebilirim her chardan 2 tane kastım.Assasian vardı 73 lvl warrior vardı 67 lvl mage vardı 63 lvl priest vardı 55 lvl özellikle warrior kasana kadar mahvoldum.Sadece asas kasarken o zaman hf aldım 2 kez verdiğim tek para oydu 20-30 lira falandı sanırım.Arkadaşlar falan vardı güzel günler geçiyodu ama baktım hakikaten para vermeden bişey olmuyor oyunda bende bıraktım.Kastığım np sadece savaşta humanları biz basınca millet basmaya giderdi bende asasla gider gizlice npc keserdim ne günlerdi be.Bir ara item basıyordum geçiyordu satıyordum alıyordum bişiler ama genede çok yetersizdi ama o geçince gelen sevinç anlatılmaz züğürt tesellisi işte en iyi bastığım şey ise +7 cod onun dışında birkaç kez +7 ii +7 raptor basmıştım :D

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bu oyunlar kumar gibi zaten hırs yapıyorsun bir zamanlar bende oynuyordum allahtan bıraktım zaten oyunun eski tadı yok profesyonel playerların bir çoğu bıraktı

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Oyun içinde para isteyen oyun, oyun değil para tuzağıdır hacı.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
zaten kim öyle bi oyunu oynayın derki :D

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Assassian Creed , Battlefield , Fifa , Pes , Call of Duty , GTA , NK14 oynuyorum

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
World of Warcraft oynayın kafanız rahat etsin (: 8 yıldır oynuyorum yok hileymiş yok paraymış blizzard hiçbirine göz açtırmıyo. aylık 12€ çekiyo karttan ama bu iyi bişey, çoluk çocuk doluşamıyo oyuna, seviyeli bi ortam oluyo :D
knightonline bu kadar yaygın deilken ilk çıktığında oynuyodum hatta sadece 3 server vardı o zamanlar, beramusta başladım baya da oynadım. o zamanlar premium goldbar koxp die şeyler yok herkes adam gibi oynuyodu sonra b*ku çıktı çoluk çocuk doluştu.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Online oyunlarda oyun için satın alımlar çok oluyor tövbe bir daha 2 milyarınız varsa yatırın yoksa girmeyin

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıllarca oynadım, oynadım sonunda 1-2 yıl önce bıraktım.

Artık oynanmıyor zaten, devri bitiyor neredeyse.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
4-5 sene evvel abilerin çarlarını kasıyordum. O zamanlar açmaya baya hevesliydim ama para pul yoktu tabi. Knight' ta paran yoksa da hiçbirşeysin. O yüzden başlayamadım. 1-2 sene önce yine heveslendim ama free hesap açıp biraz etrafta takılınca hileler, koxplar havada uçuştuğunu görünce anında bıraktım. Artık oynanacak bir oyun değil o.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2 sene önceye kadar ne paralar yatırdım ne paralar ... ama olsun sonuçta bu illetten kurtuldum yaa Allah'a sonsuz şükür hayatımda gördüğüm en berbat oyun !

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
F2P adı altında insanları sömürüyorlar.Ben de bu oyunun bağımlısıydım ama irademi kullandım ve oyuna tek 1 kuruş yatırmadım.İyiki de yatırmamışım.Ama oyunu da özlemiyor değilim bunun içinse bazen adam akıllı bir pvp bulursam orda oynuyorum.NTT ekibi sağolsun oyunu berbat etti.

ÇaySever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bırakalı 1,5 yıl olacak ve bu süreç içerisinde kendimi müziğe ve diğer uğraşlara adadım. Ve diyorum ki: "KO'yu daha önceden bıraksaymışım." Er yada geç sonunda bıraktım. :yes:

İmPaLaTi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok şükür bırakalı 5 sene oldu. En son ampul gibi geziyordum hey gidi günler. Ko pişmanlıktır.

SystemsOfServer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benden oynardım 6 ay oldu bırakalı çok şükür kurtuldum şu oyundan şimdi silkroad online oynuyorum