BilgisayarcıAdam
Öğrenci
Selam, Geçen Bilgisayarımı Formatlamaları İçin Bir Bilgisayarcıya Götürdüm Ama Bilgisayarcı KMSpico Diye Bir Program Kurmuş. Bu Nedir? Hiç Açmadım Programı Ne Olduğunu Bilmediğim İçin
korsan windows ve office i cracklemeye yarar. yani windowsunuz ve office yüklediyse ikiside korsan. program bilgisayarınızın smart screenini kapatır, win defender servisini devre dışı bırakır. Windowsu etkinleştirir. saat 11.59.59 saniyesine ayarlanmıştır. bu saat geldiğinde windowsun etkinleştirmesini yeniler böyle yenileye yenileye gider. kendisinin kullanımını kimseye önermiyorumSelam, Geçen Bilgisayarımı Formatlamaları İçin Bir Bilgisayarcıya Götürdüm Ama Bilgisayarcı KMSpico Diye Bir Program Kurmuş. Bu Nedir? Hiç Açmadım Programı Ne Olduğunu Bilmediğim İçin
Yok yav benim bildiğim onları eskiden kapatıyordu...korsan windows ve office i cracklemeye yarar. yani windowsunuz ve office yüklediyse ikiside korsan. program bilgisayarınızın smart screenini kapatır, win defender servisini devre dışı bırakır. Windowsu etkinleştirir. saat 11.59.59 saniyesine ayarlanmıştır. bu saat geldiğinde windowsun etkinleştirmesini yeniler böyle yenileye yenileye gider. kendisinin kullanımını kimseye önermiyorumSelam, Geçen Bilgisayarımı Formatlamaları İçin Bir Bilgisayarcıya Götürdüm Ama Bilgisayarcı KMSpico Diye Bir Program Kurmuş. Bu Nedir? Hiç Açmadım Programı Ne Olduğunu Bilmediğim İçin
şuan kapatıyor son sürümünü denemedim.Yok yav benim bildiğim onları eskiden kapatıyordu...