Soru KMS server - Backdoor

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar lanet windowsu etkinleştir yazısına dayanamadığım için bir forumda gördüğüm kodu bat uzantısıyla çalıştırdım.Bilgisayarı yeniden başlatınca yazı gitti fakat bir süre sonra tekrar geldi.Daha sonra üşendiğim için bir daha o yöntemi uygulamadım.Aktif olarak şuan hala yazı duruyor.İlk kullanımımda bilgisayarımda Backdoor oluşur mu ve aktif olarak hala var mıdır?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
temiz bir format at ve biraz araştırma yaparak sitelerden serial alabiliyorsun. 20 30 lira gibi fiyatlara hem de.. çalışıyor ve sorun yaşayana denk gelmedim. sorun olursa zaten ilgileniyorlar hemen.

şu windows u düzgün kullanın lütfen.

arka kapı olarak nasıl bir açık var bilemeyiz. en doğru yolu formatlayıp sıfırdan windows kurmak.

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
temiz bir format at ve biraz araştırma yaparak sitelerden serial alabiliyorsun. 20 30 lira gibi fiyatlara hem de.. çalışıyor ve sorun yaşayana denk gelmedim. sorun olursa zaten ilgileniyorlar hemen.

şu windows u düzgün kullanın lütfen.

arka kapı olarak nasıl bir açık var bilemeyiz. en doğru yolu formatlayıp sıfırdan windows kurmak.

Hocam BIOS'u nasıl taratırım sadece format işimi görür mü ?

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
win 10 ise format iş görür.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Üçüncü taraf işlemlere nasıl güvenebiliyorsunuz? Hele ki şu gibi bir teknoloji, internet çağında. KMSpico isminde Windows'u ücretsiz şekilde etkinleştirebildiğini iddia eden yazılımın makinenizi zombi, bota çevirmeyeceğinin hatta sizden habersiz mining yapmayacağının, virüslerle sisteminizi doldurmayacağının herhangi bir garantisini kimse veremez. Garanti sizsiniz. Crack ve warez içerikten de bir farkı yoktur zaten bunun. Ücretsiz ürünlerden her zaman şüphelenin arkadaşlar, kimse kimseye bir çıkarı olmadıkça böyle bir kıyak yapmaz. Size tavsiyem yazılımı hemen sistemden yok edin ve mümkünse disklere hard format atın.