Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KMPlayer güncelledikden sonra hangi format ta film açarsam açıyım ses geliyor ama görüntü gelmiyor arkadaşımın bilgisayarında da denedik ondada çalışmıyor sorun programdamı yoksa bilgisayarda eksik birşey mi var .
Arkadaşlar bilmiyorsanız bilmiyorum diyin başka program önermeyin ya da bilgisayardan kaldır gibi saçma sapan önerilerde bulunmayan bak arkadaş km player benim işim ve iddia ediyorum şuan piyasada ki en iyi oynatıcı o kadar fazla özelliği var ki hazırcılar uğraşıp özellikleri bulmak yerine çamur atmayı tercih ediyorlar şimdi sana tavsiyem
KM PLAYER DA videoyu açtın ses geliyor ama ekran karanlık = player ekranında mousenin sağ tuşuna tıkla karşına bir menü çıkacak menüde video ( gelişmiş ) sekmesini bul ve tıkla yeni bir menü açılacak orada alttan üçüncü sırada öntanım kalite sekmesine tıkla görüntü açıldı kalite değişmedi merak etme sadece arka planda devrede olan görüntüyü ekrana getirmiş oluyorsun
Eyvallah Ya süper di bayadır uğrasıyordum sonunda çözdüm ağzına sağlık usa dediğin gibi program süper bende hepsi kurulu ama ben bunu seviyorum kalitesi ve tasarımı süper