Klon İmei'li Glaxy s2 i9100 güncelleme?

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu gün ucuza bulduğumdan klon imeili galaxy s2 aldım. anroid konusunda pek tecrübem yok. bir çok forumda güncelleme yaparsam (custom rom) telefonun kapanabileceği yazıyor. şu anki sürüm 2.3.6. (kies'te güncelleştirme desteklenmiyor yazıyor.) en son android sürümünü yüklemek istiyorum, nasıl yüklenir custom rom ve herhangi bir sorun yaşar mıyım? cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Keşke almasaydın.Çok başın ağrıcak.

Sorunun çözümünü bilmiyorum.Bilenler vardır elbet.Biraz bekle bakalım...

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
bilgisi olan kimse yok mu?

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlış bilmiyorsam orjinal imei tekrar çaktırman lazım. Daha sonra (reklam olmasın siteyi istersen pmlerim) vereceğim sitedeki kişiyle irtibata geçerek pasaport kaydı yaptırarak telefonun güncellemelerini alabilirsin.
sana maliyeti 200 Tl civarında olur...

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
yanlış bilmiyorsam orjinal imei tekrar çaktırman lazım. Daha sonra (reklam olmasın siteyi istersen pmlerim) vereceğim sitedeki kişiyle irtibata geçerek pasaport kaydı yaptırarak telefonun güncellemelerini alabilirsin.
sana maliyeti 200 Tl civarında olur...

siteyi pm'lersen sevinirim. ama 200 tl çok sanki. imei yedeklemesi yapılıp rom yüklenebiliyormuş fakat telefon yeni olduğundan rom yüklemeyi pek istemiyorum. root yaptım sorun yok şimdilik. titanium backup filan hepsi tamam:)
gerçi cyanogenmod 9 stabil çıkmış, yüklersem ayarlarım, widgetlerim gidecek diye yüklemek istemiyorum. (rom yüklemeyi bilmiyorum zaten:)) imei yedeklemesi hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Pasaport kaydı 200 tl kadar pahalı olmaz.
Tabi harç vergisi ödenmediyse 200 TL'yi bulur.

Pasaport kaydı satan siteler var oralara bak.
Önceliğin birebir tanıdığın bir kişinin pasaportu varsa ona yaptır.

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pm attım yanlız söylediğim olay farklı biraz adamlar başka bir şekilde hallediyorlar diye biliyorum.Bizzat denemedim sadece arkadaşa yardımcı olamk için söyledim...

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ne olacaksa olsun diyerekten, önce telefona stabil cyanogenmod 9 yükledim, (flashlama yöntemiyle) hiç hoşuma gitmedi, bariz takılmalar oluyordu sonra android 4.0.3 orj türkiye romu yükledim odinle. (ama imei yedeklerimi aldım tabi) fakat hiç bir rom 2.3.6 kadar akıcı gelmedi, sonra 2.3.6 orj tr romu yükledim ve root yaptım imei'de hiçbir sorun çıkmadı. telefonun şarjı ancak 1 gün yetiyordu, bir kaç araştırma sonucu siyah kernelin namını duydum. siyah kernel 2.6.14'ü yükledim, hafiften takılmalar oluyordu, 2.6.13'ü yükledim çok süper oldu. s2'nin şarj kullanım süresi rahatlıkla iki katına çıktı diyebilirim. siyah kerneli şiddetle öneriyorum s2 kullanıcılarına. telefon şu an f16 hızında ve batarya problemi minimum düzeyde:) android maceramız f16 hızında başladı. bakalım nerelere ulaşacak bu hız :)

edit: resmi yazılım güncellemelerini alabiliyorum yazılım güncelleştirmeden, imei ile alakası yokmuş, tlfda orj tr romu olması gerekiyor sadece.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yapabilirim cihaxın bnde olması lazım teknik servisçiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bir i9100 var imei hiç yok *#06# yapıyorum imei yok nasıl yapılır