Klavyeye Su Kaçma Sorunu

harmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba herkese.Çatıdan su damlatma nedeniyle klavyem biraz suya maruz kalmıştı ve hemen ters çevirip sobanın önünde 1 gün bekletmiştim.Şu anda bilgisayara taktığımda oluşan sorunlar=F tuşlarının altındaki rakamlara bastığımda rakam yerine onların üstündeki imgeler çıkıyor.Google de bir şeye tıkladığımda yeni sekmede açılıyor. Hatta klavyeyi laptop a bağladığımda oluşan aynı sorunlar,laptopu yeniden başlatıp klavyeyi çıkardığımda bile laptop tuşlarına iştigal ediyor.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Merhaba herkese.Çatıdan su damlatma nedeniyle klavyem biraz suya maruz kalmıştı ve hemen ters çevirip sobanın önünde 1 gün bekletmiştim.Şu anda bilgisayara taktığımda oluşan sorunlar=F tuşlarının altındaki rakamlara bastığımda rakam yerine onların üstündeki imgeler çıkıyor.Google de bir şeye tıkladığımda yeni sekmede açılıyor. Hatta klavyeyi laptop a bağladığımda oluşan aynı sorunlar,laptopu yeniden başlatıp klavyeyi çıkardığımda bile laptop tuşlarına iştigal ediyor.

Klavyenin sökülmesi gerekiyor ve saç kurutma makinesi vardır mutlaka, onunla kurutup tekrardan birleştirildiği taktirde sorun kalmayacaktır :)

harmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorunum çözüldü yardım edenlere teşekkürler.Aynı sorunla karşılaşıp bu sayfaya gelenler için çözümü veriyorum. Caps Lock veya Enter tuşunun altındaki Shift tuşlarından birisi bu soruna neden oluyor.Deneyerek hangisi olduğunu bulun ve ya iyice klavyeyi açıp temizleyin ya da tuşu çıkarın.